Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
2 гига за филм е доста
оние што симнуват поголеми само изиграваат нешто се прават фраери
а не дека гледаат некоја разлика
:busi:

Значи многу се нервирам вака кога нагаѓаат бе, на 40 инчен LCD сум глеал у Ѓорче.
55 инчен Curved 4K 3D Samsung со преку 9000 херци имам на Водно.

Не ситничиме. Блу реј од 2 гига е 10 пати боље од скринерот. Блу реј од 50 гига е 2-3 пати боље од 2-4 гига. У моите златни безделничарски денови ова ќе ти го докажев но...
Не ми глуми сиромашен и дека се бориш за живот, срамота е во 2017 да немаш некој 37 инчен просечен телевизор или нешто натпросечен монитор, а да имаш интернет и да доаѓаш на Кајгана форум и да дискутираш за филмови.

Еве, не те цитирам.
Констатации без основа сум давал, кажа дечкото што предвиде колкав фраер сум, каков телевизор имам и каде живеам.

Последно уредено:
Моето не беше констатација, моево беше иронија на твоиве констатации што ги имаш изнаредено.
срамота е во 2017 да немаш некој 37 инчен просечен телевизор или нешто натпросечен монитор, а да имаш интернет и да доаѓаш на Кајгана форум и да дискутираш за филмови.
Срамота е да имаш вакво заостанато мислење во 2017, а не да немаш 37 инчен тв или да гледаш филмови на 15 инчен лап топ. Срамота е да си ги мериш мадињата со тоа што си имал најнов самсунг галакси, а не да имаш обичен телефон.

Боље не се ругај повеќе хипстерчино, пошто бељаковски воз не ти ги носи глупостиве.
И една мудрост да ти кажам - тоа што сакаш да се направиш поголем, со тоа што некого си смалил, не те прави поголем.
Биди ми поздравен.

Многу ти е празна главата ако мислиш дека се правам поголем.
Губиш време на Кајгана форум.. можеш подобро да го исполниш времето, оди гледај скринери so xvid кодекот стар 15 години :icon_lol:

Друго нешто има интересно излезено во последно? Освен овие филмовите за американскава глупост наречена Оскари :D

Друго нешто има интересно излезено во последно? Освен овие филмовите за американскава глупост наречена Оскари :D
Еве како идеја, можеш да изгледаш некои одлични филмови што ги имаш пропуштено а биле спомнати на темава. Сигурно ќе се најде нешто.

Јас ги гледав Burn After Reading, Hachi: A Dog's Tale и The Hunt (Jagten) за прв пат овој месец, сите 3 се одлични. Не знаев дека Burn After Reading е на Коеновци, на крајната шпица дознав. Филмот е буквално clusterfuck, нема утка со нивниот софистициран хумор. :icon_lol:

Во совршен свет Manchester By The Sea добива Оскар за најдобар филм. Филмиште! Од глумата, до сценариото, до самите локации и музиката. Мене повеќе ми остави впечаток од La La Land. Подобар и од American Honey. Колку само емоции! :place::place::place:

Aко сакате малку да одморите од Оскаровскиот хајп, а и од Холивудскиот мејнстрим, имам добар предлог за вас.

Имено, се работи за романскиот филм ,,Таles from the Golden Age'' (http://www.imdb.com/title/tt1422122/?ref_=nv_sr_2) од eден од подобрите романски режисери, Разван Маркулеску.
Многу, многу позитивно изненаден. По се изгледа, романскиот филм навистина се вратил на голема врата.

Последно уредено:
Шиа не знае кај тера, а добро дете беше у трансформерс
Знае кај тера, интересен им е на хипстерите.[DOUBLEPOST=1485465833][/DOUBLEPOST]
Што?
Многу е јак брат сега ја гледав Telesync верзијата со висока резолуција, за на 15 инчен лаптоп топ е, кој ќе чека кино или блуреј.

Последно уредено:
Во и 15 сега на мтв Underworld, со врколаците делот. Ќе си го гледам, супер за толчење време ми е.[DOUBLEPOST=1174409432][/DOUBLEPOST]Captain Fantastic добар. Ми го руши филмот филмот кога накрај пееја песна од GNR. Па добро бе мајка му стара, на толку фантастична музика, форсирам од мочковците :D

Успешно ја продолжуваш низата на несменшни постови предизвикувајќи и создавајќи реплицирање.
Само се надевам дека ќе испадне попаметен и нема да ти го пружи тоа задоволство и внимание које го бараш.
Не барам внимание ниту да ми реплицира он. Ако сакав повеќе да продолжам да дискутирам со него за тоа, ќе му пишев приватна порака.
Постот не беше наменет да биде смешен туку само уште еднаш сакав да потенцирам колку сум против скринери.
Попаметен од мене у старт не може да биде некој што гледа скринери на 15 инчен лаптоп.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom