B
Blade Torch
Гостин
а плус не е црнец, па да кажеш ајде...Овај Јоаким Ноа, треба да се засрами што зема 17 милиони долари по сезона во Никс, ова дрво го плаќаат толку, ниту обрач неможи да погоди на слободни фрлања
а плус не е црнец, па да кажеш ајде...Овај Јоаким Ноа, треба да се засрами што зема 17 милиони долари по сезона во Никс, ова дрво го плаќаат толку, ниту обрач неможи да погоди на слободни фрлања
Ја не мислам дека треба он да се засрами , и мене да ми плаќаат ќе земам и 20 иако врска немам, треба управата да се засрами и цела НБА што се смешка у некои сегменти, огромен број на играчи што не заслужуваат да играат а земаат милионски суми, судии и тнОвај Јоаким Ноа, треба да се засрами што зема 17 милиони долари по сезона во Никс, ова дрво го плаќаат толку, ниту обрач неможи да погоди на слободни фрлања
Ноа не е крв што Њујорк се се тотално изгубени и му понудија такви средства.Овај Јоаким Ноа, треба да се засрами што зема 17 милиони долари по сезона во Никс, ова дрво го плаќаат толку, ниту обрач неможи да погоди на слободни фрлања
Коби бил пичка they saidI don’t got no time to waste," LeBron said. "I’ll be 33 in the winter and I ain’t got time to waste. We’re not better than last year, from a personnel standpoint. We’re a top-heavy team... No disrespect to DeAndre [Liggins] and to Kay [Felder], you think we can rely on them to help us win a playoff game right now?" James asked. Kakov ligus gospode boze