НБА сезона 2016-2017

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
B

Blade Torch

Гостин
Овај Јоаким Ноа, треба да се засрами што зема 17 милиони долари по сезона во Никс, ова дрво го плаќаат толку, ниту обрач неможи да погоди на слободни фрлања :sramezliv:
а плус не е црнец, па да кажеш ајде... :ROFLMAO:

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.342
Поени од реакции
5.438
Овај Јоаким Ноа, треба да се засрами што зема 17 милиони долари по сезона во Никс, ова дрво го плаќаат толку, ниту обрач неможи да погоди на слободни фрлања :sramezliv:
Ја не мислам дека треба он да се засрами , и мене да ми плаќаат ќе земам и 20 иако врска немам, треба управата да се засрами и цела НБА што се смешка у некои сегменти, огромен број на играчи што не заслужуваат да играат а земаат милионски суми, судии и тн

Член од
5 април 2013
Мислења
3.393
Поени од реакции
7.041
Ноа не е крв што Њујорк се се тотално изгубени и му понудија такви средства.

Ама од друга страна и далеку од тоа дека Ноа не бил за во НБА, не заебавајте, до пред неколку години беше топ 15-20 играч во лигата. Тоа е повредите и возраста си го земаат данокот...

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Сан Антонио со речиси руки постава ги тепаше Торонто. Не ми е јасно како на толку скаутинг Dejounte Murray стигна до 29. пик, дечкото освен мускули (не мислам на атлетичност) има се‘ што му треба за да биде успешен во НБА.

Член од
23 февруари 2015
Мислења
1.119
Поени од реакции
2.021
I don’t got no time to waste," LeBron said. "I’ll be 33 in the winter and I ain’t got time to waste. We’re not better than last year, from a personnel standpoint. We’re a top-heavy team... No disrespect to DeAndre [Liggins] and to Kay [Felder], you think we can rely on them to help us win a playoff game right now?" James asked. Kakov ligus gospode boze

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.378
8 од последни 10 ги добија Сиксерси.. На двете Ембид не играше.. Ништо чудно да стигнат до 7мо и да го плеснат Торонто..

Член од
23 август 2010
Мислења
39.821
Поени од реакции
115.878
I don’t got no time to waste," LeBron said. "I’ll be 33 in the winter and I ain’t got time to waste. We’re not better than last year, from a personnel standpoint. We’re a top-heavy team... No disrespect to DeAndre [Liggins] and to Kay [Felder], you think we can rely on them to help us win a playoff game right now?" James asked. Kakov ligus gospode boze
Коби бил пичка they said :icon_lol:

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.378
Rising stars challenge rosters

USA

Turner/Okafor
Towns/Kaminsky
Ingram/Chriss
Booker/Simmons
Russell/Brogdon

World

Embiid/Jokic
Porzingis/Saric
Sabonis/Lyles
Hield/Murray
Mudiay/Exum

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Нормално, одбиена е понудата од Кливленд.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Филаделфија човече,екипа се напраја..па и онај Ембид која појава е ,на прв поглед го мислев ветеран а тој 22 години да ти имал:pos:..многу ми е мило за Филаделфија бидејќи со години се мачеа и тенковаа и се надевам дека ќе фатат плеј оф

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.342
Поени од реакции
5.438
Секоја ебена утакмица , последна четвртина ќе почнат тројки да шутират не ти Јанг, Лу сите една у 10 ќе им појде и ќе тепаат ама другото го губат сами

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Slabo iam vreme da pratam Nba a posebno Filadelfija.Daj kazite kako igra Saric a posebno me zanima kako se snajde Caco

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom