Кладилница (Генерална дискусија)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Можно е бе секоја утакмица што ќе ја изиграм 2+ да е 0-0? МОЖНО ЛИ Е БЕ?????
Долго време ја бранев и ја практикував оваа игра ама нема погнасна дефинитивно,и не си само ти малер бе,така ги поставуваат коефициентите да те лажат..и мене милион пати ми се има случвано од 10 натпревари во сабота 16:00 oд ебаната Англиска Чемпионшип само мојата утакмица да си крца 0-0 а на другите се истурваат да му изебам мамицата на Ротерам,Блекбург,Испвич,Дерби,НотингемФорест,НотсКаунти,Ридинг,Фулам и сите посрани никакви тимој..кога не ги играш се истурваат од голој,изиграјги ќе си ебат мајките голот нема да го погодат

L

Löwe

Гостин
Инаку, јас пак, за разлика од Стефан и Џони, едно 5-6 пати сум играл 0-4 гола за услов за СуперТип, и едно 4 или 5 пати сум паднал, а само еднаш фатив а тоа беше последно Милан - Торино со многу тресење 2-2 од 63 минута. А најсвежо е пред 2 дена, Зимбабве - Тунис ја играв 0-4 гола, 4-1 полувреме :D :D :D :D 4-2 крај, ПРВА утакмица 5+ на турнирот, а само 1 имаше 4+ до тој меч.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.825
Поени од реакции
12.260
Еј абе кои беа прее едни од африканциве гледам 2 и нешто за кец, 3 и нешто за двојка и 1.9 за икс :pos:
Прв пат гледам вакво нешто

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Еј абе кои беа прее едни од африканциве гледам 2 и нешто за кец, 3 и нешто за двојка и 1.9 за икс :pos:
Класика, кога толку паѓа квотата за Х секогаш е кец или двојка.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Италјанците беа царој за оваа работа,на крајот од секоја сезона имаше по 1.30,1.40 коефициенти за X..не знам како го заборај ова

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.825
Поени од реакции
12.260
Италјанците беа царој за оваа работа,на крајот од секоја сезона имаше по 1.30,1.40 коефициенти за X..не знам како го заборај ова
Не ми текнува некогаш да сум видел вакво нешто во билтен

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Кога сите знаат дека ќе е апла наместено, а имаше и случаеви покрај такви квоти ќе излезеше 1 или 2. :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Дека не пратиш Италјанско веројатно затоа не знајш,еднаш се сеќавам за Лацио-Рома коефициентот за X беше 1.30 и лагано си крцна 0-0 без да си шутнат :D..ваквите случаеви во Италја се редовност на крајот на сезоната последните 5-6 кола

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.246
Поени од реакции
18.449
Дека не пратиш Италјанско веројатно затоа не знајш,еднаш се сеќавам за Лацио-Рома коефициентот за X беше 1.30 и лагано си крцна 0-0 без да си шутнат :D..ваквите случаеви во Италја се редовност на крајот на сезоната последните 5-6 кола
Сакав да пишам за таа Лацио-Рома одма ми текна на утакмицата :D. Исто еднаш Лацио со Сиена чинам имаше ептен смешен коеф. 1.2 на икс и таа 0-0 дојде. Последен пат имаше вакви коефициенти пред некаде 2013 година чинам, Болоња изигра едно 0-0 со Торино ако не беше или Џенова не се сеќавам добро, на некој си 1.3 или 1.4.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.942
Поени од реакции
116.455
Долго време ја бранев и ја практикував оваа игра ама нема погнасна дефинитивно,и не си само ти малер бе,така ги поставуваат коефициентите да те лажат..и мене милион пати ми се има случвано од 10 натпревари во сабота 16:00 oд ебаната Англиска Чемпионшип само мојата утакмица да си крца 0-0 а на другите се истурваат да му изебам мамицата на Ротерам,Блекбург,Испвич,Дерби,НотингемФорест,НотсКаунти,Ридинг,Фулам и сите посрани никакви тимој..кога не ги играш се истурваат од голој,изиграјги ќе си ебат мајките голот нема да го погодат
Нема дилеми дека е ретардирана и бесмислена, јасно е тоа, мене само ме занима како ги бирам секогаш текмите со 0 голови, па макар играле најофанзивните екипи во историјата на фудбалот. Ете тоа сакам да ми го објасни некој, друго не мора.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.393
Поени од реакции
11.872
Имаше пред едно 4-5 години, 2 или 3 утакмици во италија со нереални коефициенти.Едната беше сампдориа Х со 1.3 коефициент и си влезе,им фалеше точно бод на неколку кола до крајот и ја наредија.
Другата беше болоња на домашен терен да победи и коефициентот беше 1.4 а реално требаше да е 2.5.Ама борба за опстанок тоа тие :D
СИ победи и болоња со незнам кој резултат точно ама до полувреме 2 предност имаа гарант.
Имаше и една шпанска од втора лига,гостинот беше Кордоба мислам а домашнит Хихон или Нумнсија.
Х им одговараше и дуелот заврши без ниту еден удар :D Ова пред 2-3 години беше.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Обично се случува во групна фаза на некое натпреварување каде со Х ќе идат понатака првиот и вториот и на некој начин ќе го заебат третиот кој и со победа ништо не прави. Најпознат случај околу кој се крена прашина беше на некое Европско каде Данска и Шведска со Х ќе идеа понатака. Утакмицата заврши нерешено, и сите се сомневаа дека како соседи си имаат направено договор со цел и двете репрезентации да идат (100% имало договарање).

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
509
Поени од реакции
399
Пишете за после играчи ракомет и кошаркари евролига да има некаде околу 10 коефициент.

Kajgana Shop

На врв Bottom