- Член од
- 24 септември 2013
- Мислења
- 344
- Поени од реакции
- 317
Sega go procitav ovaТргнати се коментари во кои некој кенка и го навредува форумов.
Темата е најекономично греење и затоплување, дискутирајте си слободно. На наредна таква навреда ќе бидете банирани перманентно.[DOUBLEPOST=1471613574][/DOUBLEPOST]
Не ми го оставил татко ми во наследство, сам сум го создал. Бришам навреди, ова ти е прва и последна опомена.
Види, разбираме дека фирми сакаат бесплатно да се изрекламираат на темава и тоа го толерираме долго време затоа што сметаме дека е сосема во ред доколку не е нападно и е направено на соодветен начин. Секогаш кога сметаме дека ја поминале границата на оваа ненападност, дека губат усул и почнуваат да ја претвораат темава во нешто друго, си го задржуваме правото да интервенираме.
Оние кои сметаат дека бесплатната суптилна реклама не им е доволно, секогаш може да си закупат рекламен простор и да си се рекламираат колку сакаат.
Продолжете си со дискусија.

Barajki podatoci i informacii za Amber na semokjniot Gree, nemoze da se utne forumov.
Ali ova sto go citam ovde, slobodno ban na site osven strelec, GT1 i slicnite profili.
Moze i da se prekrsti temava vo "zagrevanje so Gree klimi".
Neznam kolku vreme ke ostane postov neizbrisan, a mene slobodno ban stavaj mi.

A sega ke se zaebavam so Vivax...
Права уметност, нешто досега невидено.