Ќе останеше нешто натпросечен актер.кој знае што ќе се случеше со неговата кариера да останеше жив![]()
Боље му е вака.
Него, со тебе што правиме?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе останеше нешто натпросечен актер.кој знае што ќе се случеше со неговата кариера да останеше жив![]()
Барем од тебе не очекував вакво мислење за Леџер, зашто збориш така? Па он и пред The Dark Knight имаше супер улоги, сеа имаше и некои утнати улоги, ама мислам дека Леџер во поглед на кариерата нагорно ќе прогресираше.. нешто како Метју Меконахи.Ќе останеше нешто натпросечен актер.
Боље му е вака.
Него, со тебе што правиме?
Ми врати и контакт 2000, дека кај нив кошта сосе монтирање (изгледа) 7000 плус ддв. Тоа е забегано многу.Исконтактирав неколку фирми по мејл, меѓу кои и овие што ги спомна. Баш да видам што ќе ми вратат. Гледам и во србија е околу 50 евра. Се надевам дека ќе најдам некој што го прави ова и во македонија. Или барем во најош случај да најдам соодветен топачки кабел со термостат па ќе го правиме сами.
Гранитерм немаат монтажа:
имаме дански грејни кабли од DEVI.Електролукс немаат монтажа:
DTIP 5,2m - цена= 5000ден.
DTIP 7m - цена= 5300ден.
ТКБ85 термостат - цена=1900ден
или
Саморегулирачки кабел/термостат кој што се сече на метро
1м - цена 700ден. плус приклучен сет 1000ден.
кај овој кабел не е потребен термостат. Кога се намалува температурата грее
Cena
1. 50 evra grejac silikonksi
2.Thermostat 20 evra
Филмот за мене беше feel good. Смешен, поразличен од повеќето филмови што излегуваат.Ај некој да ми објасни што толку се заљубивте во Hunt for the Wilderpeople? Освен кадри и пејсажи, по некоја океј шала, се друго беше meeeh.

Црнци, гејови, уште некој малцински епитет му фали и сам да биде во конкуренција за Оскар.
До кога планира Холувуд да го цеди тешкиот живот на „обесправените“ во една од најлибералните држави во светот?
Ужасно, безсрамно играње на награди.Ете како Корвус е паметна и знае, Ноци бој.ноци?
2гб риповите се супер
за овој филм не ти се чекало
ти уствари гледаш филм на 15 инчен лаптоп
не треба повеќе да се прави муабет, излагам од муабетов.