Јас и моите пресметки велиме дека може да има од 11 до 14 номинации. Не верувам дека ќе го собори рекордот, сепак.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Која актерска екипа, не ми се веруваше. Бред Пит е цар за гримаси, ме умре со тоа дека он бил добриот самарјанин
. 

ама ако се самоубиеш не одиш во рајот туку одиш на она другото местоТрејлеров ми е глуп али плотот ми звучи многу интересно:
A world where scientists several years ago found out that after-life does exist and the movie takes place several years after when everyone just starts killing themselves because they are like "why am i wasting my time here?".

Не е тоа поентата. Прочитај го плотот уште еднаш, гледај што напишале пеер.ама ако се самоубиеш не одиш во рајот туку одиш на она другото место
а netflix имаат направено некој добар филм? имам гледано неколку нивни филмови се безвеза беа

Ја мислам за звучни ефекти/монтажа би требало да биде сериозен фаворит, звукот во кино беше фантастичен..Сега го изгледав (некој конечно стави анг превод) за Hacksaw Ridge. Wow. Мора да има награди и за него на Оскарите,

) башка го пофалија индиецов дека се враќа во голем стил ќе вииме Кој што сака нека каже, за мене убедливо најдобриот Џокер.
Heath Ledger passed away 9 years ago today. Rest in peace!
Прегледај го приврзокот 163976