Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не се разбереме погрешно и да не испадне дека се правам генерал после војна, ама за мене очекуван е до негде ваков расплет на настаните за Мареј. Ликот изигра 400 000 мечеви прошлата сезона, не можеше ни да се одмори како човек мораше да го плати данокот кад тад. Не дека очекував да зијани од Ѕверев, али сепак очекував малце играчки пад, што и се деси зашо играше очајно на овој АО.
Ова е огромна шанса за Нишикори да го освои својот прв слем, сите предуслови се тука, подлогата совршено му одговара, во добра форма е, Мареј и Ноле аут.[DOUBLEPOST=1485074333][/DOUBLEPOST]
Не знам за таа но еве ти една добра страница за стримови http://videostream.dn.ua/videopage/...c=en&i=eWl6aXFnc2hxZQ%B9f%B9f&hc_location=ufi
Не е темпото во прашање, Федерер премногу се опушти и промаши премногу зицери за да му дозволи брејк на почетокот од сетот..Нема сила Роџер за повеќе од 2.5 сати тенис на врвно ниво, ќе го добие Кеи на темпо.
Од заморот паѓа концентрација, а со пад на концентрацијата доаѓа и до промашување на многу зицери...јас мислам дека шансата на Роџер беше во 4 сета максимум да добие,плус третиот траеше многу кратко и ги имаше сите предуслови за краток меч, мислам дека веќе му отиде возот.Не е темпото во прашање, Федерер премногу се опушти и промаши премногу зицери за да му дозволи брејк на почетокот од сетот..
Пред тоа имавме распаднат и без самодоверба Нишикори, сега е обратното...
Ќе биде пекол наредниот сет.
Aко дојде прв до брејк во наредниот сетОд заморот паѓа концентрација, а со пад на концентрацијата доаѓа и до промашување на многу зицери...јас мислам дека шансата на Роџер беше во 4 сета максимум да добие,плус третиот траеше многу кратко и ги имаше сите предуслови за краток меч, мислам дека веќе му отиде возот.
БратА и интелигентно игра јапончето , само го брка од таа на таа страна да го заморува.
Еве брејк.