Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нешто повеќе за Основи на Веб дизајн и Компјутерски компоненти? Што е подобро, како се оценуваат, со лаб како се?
Дечки, уште не бев на систематски. Ќе ми дадат печат ако одам деновиве?
Веб дизајнЈас кога бев на систематски, мислам дека кажаа дека можеш да одиш до упис на следниот семестар - што порано отидеш, тоа подобро.
А колеги, да ве прашам: што е најдобро да се избере од изборни предмети за втор семестар во ПЕТ ?
C++, без разлика кој смер си.На ФИНКИ на смер ИКИ во втор семестар по предметот Објектно ориентирано програмирање кој програмски јазик се изучува знае некој ??
Да, не само шо ќе те бутнат, туку џабе ти е и све да положиш не дават диплома на крај. Отпишуј се.Ај некој да ми објасни со пријавите. Имам пријавено електронски на iKnow уште на 17 Декември, сите колоквиуми и смс кодовоите ми се прифатени. Бев на сите испити, пријавите ми ги земаа, имав на нив напишано СМС код дека е платено. Сега читам на iKnow дека требало и серискиот број да се напише а на пријавата нема никавко поле за тоа да се внесе и нормално ниту на една пријава немам напишано. Една од професорките на колоквиумиот детално ми ја прегледа пријатавата(исто како и на другите) и ми кажа дека се е во ред. Зошто служат тие броеви и сега што да правам ? Положив 3 предмети, резултати имам, точно под име и презиме се е во ред. Сеа дали ке ме бутнат кога ке видат дека во пријавата немам тоа или се е во ред?
Има некој слушано Основи на компјутерската графика? Ако има некој, би ве замолил да кажете мислење за предметот. Исто така, дали има некои предуслови за запишување?
Ви благодарам![]()