Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Текстов е уствари обиколница(индиректен начин) како да се покаже каква ќерка има, така? :D

Итурбе во Торино, а?

Миха :icon_lol: сериозен состав прави за да им го одземе местото од ЛЕ на миланските екипи.

Текстов е уствари обиколница(индиректен начин) како да се покаже каква ќерка има, така? :D

Да ја има тука, за секој случај!
181417-sluchka-so-kanidzha-koga-ushte-nemaa-site-mobilni-telefoni.jpg

Овие Сампдорија све рокери и шемејлови, пола тим со косишта до гз.

Ништо Несто-голот зашкрипе, штета... Имаше барем некоја шанса ако гледал некој?

Интер четири победи по ред и наредните три меча им се против Киево, Палермо и Пескара. Овде ако не сврзат серија ќе ги загубат и онака малите шанси за пласман во ЛШ.

Киево пак ќе ги треснат од земја :kafence:

Зампарини најверојатно ќе го брка Корини кого го ангажираше пред еден месец а на негово место ќе го врати Де Зерби кој им беше тренер пред Корини. :pos:

Лани Јакини и Балардини ги ротираше на секој втор месец, сега овие се на ред доека не испаднат и не згаснат како клуб да ти ебам тоа селската екипа.

Мене само не ми се јасни тренерите кои се избркани и кои се враќаат после еден месец, за пак да бидат избркани и пак да се вратат на крајот :toe:

Мене само не ми се јасни тренерите кои се избркани и кои се враќаат после еден месец, за пак да бидат избркани и пак да се вратат на крајот :toe:
Мора нешто да се работи бајо..

Зампарини куќо стара:D

можда толку и ги бива па ти, да беа менаџери со квалитет како прво немаше ни да се фатат на оро со патолошка творевина како Зампарини.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom