O
ob1
Гостин
Снимка од Телма со коментар на Бранко Илиевски, времиња.. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Готово е за у Милан или...? Мене ми остана нешто ко низ магла што читав пред некое време дека Јуве и Челзи биле во игра за играч од Асколи. Иначе не знаев дека и Милан загризал.Овој беше договорен од Галијани, уште пред некое време, али не доби одобрение од кинезите, незнам зошто и како.
Сеа задњо читав скоро готово е за у Јуни
Снимка од Телма со коментар на Бранко Илиевски, времиња..
Au izvini pecatna greska, sum mislel na Storari ne na Handanovic....sry bruhОвој беше договорен од Галијани, уште пред некое време, али не доби одобрение од кинезите, незнам зошто и како.
Сеа задњо читав скоро готово е за у Јуни
![]()
Na Carrizo i Berni ne mislese?[emoji50][emoji50]Au izvini pecatna greska, sum mislel na Storari ne na Handanovic....sry bruh
КNa Carrizo i Berni ne mislese?[emoji50][emoji50]
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Најлоша имитација на Марио и Стек, толку е лоша шо и двајцата ќе прекинат да користат "k" после ова.
K[DOUBLEPOST=1484066389][/DOUBLEPOST]Hehe mora malceНајлоша имитација на Марио и Стек, толку е лоша шо и двајцата ќе прекинат да користат "k" после ова.
zs?Најлоша имитација на Марио и Стек, толку е лоша шо и двајцата ќе прекинат да користат "k" после ова.
Готово е за у Милан или...? Мене ми остана нешто ко низ магла што читав пред некое време дека Јуве и Челзи биле во игра за играч од Асколи. Иначе не знаев дека и Милан загризал.
3та среќа? [emoji16] [emoji16] [emoji1]Миланези ве чекаме утре да тепате да си го измериме и во 1/4 финалето, досега слабо ни оди со вас сезонава![]()