Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Овој беше договорен од Галијани, уште пред некое време, али не доби одобрение од кинезите, незнам зошто и како.
Сеа задњо читав скоро готово е за у Јуни
Готово е за у Милан или...? Мене ми остана нешто ко низ магла што читав пред некое време дека Јуве и Челзи биле во игра за играч од Асколи. Иначе не знаев дека и Милан загризал.

Готово е, само да стигнат 100те милиони евра за трансфери што патуваат од септември. Изгледа со точак некој ги носи. хехе :icon_lol:

Сторари у Милан а? Да го научи голманчето како се јаде покер на дерби. хехе :icon_lol:

Снимка од Телма со коментар на Бранко Илиевски, времиња.. :place:

Види го како е депресивен при 2-0, готов да сечи вени после натпревар... Непристрасно новинарство ат хис бест

:icon_lol:

Овој беше договорен од Галијани, уште пред некое време, али не доби одобрение од кинезите, незнам зошто и како.
Сеа задњо читав скоро готово е за у Јуни

:vozbud::vozbud:
:icon_lol::icon_lol:
:pos::pos:
Au izvini pecatna greska, sum mislel na Storari ne na Handanovic....sry bruh

Готово е за у Милан или...? Мене ми остана нешто ко низ магла што читав пред некое време дека Јуве и Челзи биле во игра за играч од Асколи. Иначе не знаев дека и Милан загризал.

Не, беше готово за у Милан, се спомнуваше цифра од 5-6 милиони и 2-3 младинци на Милан, али пошто сега ситацијава ни е заебана треба за секој трансфер одобрување и од кинезите, и тие не го одобриле трансферот и Галијани се одкажа !!

Иначе, Де Зерби одбил да се врати у Палермо :icon_lol:

Берарди или Сапонара 2.0
Не е спремен за играње во голем клуб и најдобро ќе е да оди во Аталанта кои исто се заинтересирани.
Го баравме за 2 мил, а за 7 мил има подобри опции. На таа позиција го бараат Делуфеу.
Никакви младинци од каде таа информација?

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Миланези ве чекаме утре да тепате да си го измериме и во 1/4 финалето, досега слабо ни оди со вас сезонава :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom