HearthStone

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам дали е некој проблем со играва ама ова што ми се деси не е можно.Бев 2 ранк и ми фалеа две победи за прв.И почнав да губам и губам и губам и губам и сега сум 7 ранг без ниедна победена партија.Значи сум изгубил околу 35 партии по ред.Како е ова можно стварно не ми е јасно.Ќе им пишам на близард да се носат у три лепе пизде материне.Па не може преку ноќ да сум заборавил да играм.Ги откинав живциве од нервоза.:mad:

Незнам дали е некој проблем со играва ама ова што ми се деси не е можно.Бев 2 ранк и ми фалеа две победи за прв.И почнав да губам и губам и губам и губам и сега сум 7 ранг без ниедна победена партија.Значи сум изгубил околу 35 партии по ред.Како е ова можно стварно не ми е јасно.Ќе им пишам на близард да се носат у три лепе пизде материне.Па не може преку ноќ да сум заборавил да играм.Ги откинав живциве од нервоза.:mad:
Еј постов го видов од телефон тогаш и си реков кога ќе се приберам дома ќе ти пишам, ама скроз заборавив :D

На кратко, до тебе е. На сите истото ни се случува и едноставна е причината. Кога победуваш имаш самодоверба, добро размислуваш и правиш правилни потези. Штом изгубиш една, дури и да не го осеќаш, имаш некаков притисок кој прави да играш полошо. И со секој пораз се полошо и полошо играш. Затоа на високи ранкови штом изгубиш една, одма изгаси и направи пауза, сконцентрирај се пак убаво и после продолжи.

Кога ќе изгубиш неколку по ред, олади малце, не играј ранкед, крени самодоверба преку класик. Ако не ти иде и послем тоа, тогаш тоа ти е максимумот со дековите што ги играш.

Ја кога ќе почнам да губам на ранкед , доколку 2 по ред изгубам се гасам и толку за дента или наредните 4-5 сааата. Доколку изгубам една па пак победам , па пак изгубам терам додека не дојдам на 2 порази.
Се зависи од денот некогаш 2 порази по ред ги мавам у 15 мин у првите 3 партии. Некогаш и 5 саата ми требаат ( ова кога ми се случи со 1 или 2 пораза стигнав од 23 до 15 ранк).

Go otvori nekoj secret levelot u posledniov brawl?
Ja gubam pred malku edna i mi go otvara i me nosi kaj cow king. Pojma nemav so se desavase, morav odposle da guglam. :D

Go otvori nekoj secret levelot u posledniov brawl?
Ja gubam pred malku edna i mi go otvara i me nosi kaj cow king. Pojma nemav so se desavase, morav odposle da guglam. :D
Secret level?
Ја го тепав, го добив тоа card backот и мислев дека тоа е тоа.
Што има во тоа secret level, ај подобјасни ако не те мрзи.

Secret level?
Ја го тепав, го добив тоа card backот и мислев дека тоа е тоа.
Што има во тоа secret level, ај подобјасни ако не те мрзи.
Ако е тоа што мислам, мене првата партија ми отиде кај тој. Требаше двајцата да имаме под 15 хелт, и се мења тој против кој што играш, прави рестарт кај него на 30 хелт и плус активира twisting nether.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ако е тоа што мислам, мене првата партија ми отиде кај тој. Требаше двајцата да имаме под 15 хелт, и се мења тој против кој што играш, прави рестарт кај него на 30 хелт и плус активира twisting nether.

Donef pro :D

I don't always open Ragnaros, but when I do, it's golden :D

Screenshot_2017-01-13-15-07-15-042_com.blizzard.wtcg.hearthstone.png

Два пати имам отворено Рагнарос, двата пати голден. Ќе си остане единствената голден карта што ја чувам :D

Играм арена и го драфтав тој драгонот 5/6 за 4 мана, што му раѓа на противникот за 1 мана кричр.
Уште ми трае арената и до сега четири пати го изиграв драгонот и сите четири пати му самонуваше ист кричр на противникот - оној вориорскион кричр 1/3 со енрејџ.
Сеа чекм пети пут коа ќе му го изиграм, да видам дали пак ќе биде тој, али у ствари сигурен сум дека им е некој баг и дека пак тој ќе ми се појави.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom