- Член од
- 20 октомври 2013
- Мислења
- 1.096
- Поени од реакции
- 509
Види си колку е препорачано да се пумпаат за твоето возило, кај некои возила е толку.Decki zemav sava eskimo hp 2 ama deckive more gi napumpalen 2.6? Neli e mnogu toa?
Види си колку е препорачано да се пумпаат за твоето возило, кај некои возила е толку.Decki zemav sava eskimo hp 2 ama deckive more gi napumpalen 2.6? Neli e mnogu toa?
2.3 предни 2.0 задни за отворен пат и товарен, 2.0 предни и задни за градска! твоето мислам дека е премногу!Decki zemav sava eskimo hp 2 ama deckive more gi napumpalen 2.6? Neli e mnogu toa?
Му го знаеш возилото и си проверил колку му е препорачано или тресеш од памет?2.3 предни 2.0 задни за отворен пат и товарен, 2.0 предни и задни за градска! твоето мислам дека е премногу!
и јас мислам дека е многу![DOUBLEPOST=1479673889][/DOUBLEPOST]@marchesk ти одговорив на постот па го избришав, извини може и ќе сватиш!На возилото пишува 2.1 до 3 патници, нетоварено, и 2.3 до 5 патници, ама Michelinot го возев 2.1 и напред и назад. Новиве Sava во салонот ми ги наместиле дури 2.6 напред назад??? мислам дека тоа е многу
Кaј мереше декa се 2.6? Акo беше нaбензискa не се бaзирaј oти неим се тoчни иди нa некoј вулкaнизер или мoтoцентaр ќе ги прoверaт дaли се вo ред.Decki zemav sava eskimo hp 2 ama deckive more gi napumpalen 2.6? Neli e mnogu toa?
Никако, земи подобро тигар или сава отколку кинески изрод гуми ... живот може да ти однесе лоша гума. нема играчкаПредлог зимски гуми 205 - 55 - 16.
Ми предложија гуми од фирмата Torque кинески гуми ама се произведуват во грција 60 евра од гума.
За 60 евра од гума се зема Сава Ескимо, па и Тигар Винтера.. Никако некои непознати гуми.Предлог зимски гуми 205 - 55 - 16.
Ми предложија гуми од фирмата Torque кинески гуми ама се произведуват во грција 60 евра од гума.
За 60 евра 16-ка гума незнам дали може да најде за тие пари..За 60 евра од гума се зема Сава Ескимо, па и Тигар Винтера.. Никако некои непознати гуми.
http://gumi.mk/index.php?route=product/product&product_id=627&filter_type=W&width=205&profile=55&diameter=16За 60 евра 16-ка гума незнам дали може да најде за тие пари..
Фалкен или Авон, јас имам Семперит кои се 69 евра во Германија, можеби би можел да ги најдеш со некој попуст... Кинеските Нанканг се исто добри, ако се кинески.Предлог зимски гуми 205 - 55 - 16.
Se izvinjavam,ne sum razlistal dobro.http://gumi.mk/index.php?route=product/product&product_id=627&filter_type=W&width=205&profile=55&diameter=16
Итоа како се наоѓа.. Бенелукс Тјунинг во Скопје може и по 50 евра да ти ги дадат Савата..[DOUBLEPOST=1482780368][/DOUBLEPOST]Сет од 4 гуми, со гореспоменатите димензии Тигар Винтера во Бенелукс Тјунинг ти е 11 200 денари.