Гуми (пневматици)

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
2.3 предни 2.0 задни за отворен пат и товарен, 2.0 предни и задни за градска! твоето мислам дека е премногу!
Му го знаеш возилото и си проверил колку му е препорачано или тресеш од памет?

На возилото пишува 2.1 до 3 патници, нетоварено, и 2.3 до 5 патници, ама Michelinot го возев 2.1 и напред и назад. Новиве Sava во салонот ми ги наместиле дури 2.6 напред назад??? мислам дека тоа е многу

На возилото пишува 2.1 до 3 патници, нетоварено, и 2.3 до 5 патници, ама Michelinot го возев 2.1 и напред и назад. Новиве Sava во салонот ми ги наместиле дури 2.6 напред назад??? мислам дека тоа е многу
и јас мислам дека е многу![DOUBLEPOST=1479673889][/DOUBLEPOST]@marchesk ти одговорив на постот па го избришав, извини може и ќе сватиш!

Последно уредено:
Decki zemav sava eskimo hp 2 ama deckive more gi napumpalen 2.6? Neli e mnogu toa?

Кaј мереше декa се 2.6? Акo беше нaбензискa не се бaзирaј oти неим се тoчни иди нa некoј вулкaнизер или мoтoцентaр ќе ги прoверaт дaли се вo ред.

Сo Сaвa луѓе се зaдoвoлни oд зимските ескимo декa се меки гуми летните се кривaт и пуштaaт меур стрaничнo.

Предлог зимски гуми 205 - 55 - 16.
Ми предложија гуми од фирмата Torque кинески гуми ама се произведуват во грција 60 евра од гума.

Ми предложија гуми од фирмата Torque кинески гуми ама се произведуват во грција 60 евра од гума.
Никако, земи подобро тигар или сава отколку кинески изрод гуми ... живот може да ти однесе лоша гума. нема играчка
Башка што цената на тие ноунејм неверхрд гуми е прескапа јеботе
еве отприлика цени за твојата димензија, па земи си од пнеуматик, еуро гума, олимпико и слично сосе монтажа
http://egumi.mk/mk/index.php/rezultati-od-prebaruvanjeto/search?option=com_virtuemart&search=true&view=category&mcf_id=97&sc=1&cpi[]=5&cv5[]=18&cpi[]=4&cv4[]=5&cpi[]=6&cv6[]=32&cpi[]=8&cv8[]=34&custom_parent_id=5&limitstart=0&limit=10

совет од фирма и колеги што имаат земено сава ескимо е една подобрите зимски гуми ... мека е и има добар контакт со подлогата

За 60 евра од гума се зема Сава Ескимо, па и Тигар Винтера.. Никако некои непознати гуми.

За 60 евра 16-ка гума незнам дали може да најде за тие пари..
http://gumi.mk/index.php?route=prod...ilter_type=W&width=205&profile=55&diameter=16
Итоа како се наоѓа.. Бенелукс Тјунинг во Скопје може и по 50 евра да ти ги дадат Савата..[DOUBLEPOST=1482780368][/DOUBLEPOST]Сет од 4 гуми, со гореспоменатите димензии Тигар Винтера во Бенелукс Тјунинг ти е 11 200 денари.

Со Сава ескимо с3 имам лошо искуство, втора год што ги возам двете задни ми се исривија и едната имаше меур од внатрешна страна и го видов откога ги извадив гумите ( среќа што не пукнала на автопат), добри гуми се за зима, не лизгаат, ама мн се слаби од страните, може со рака да се стисне гумата.
Продавачот ми рече дека се мн меки гуми и ако погодиш некоја поголема дупка, готови се, зато ми предложи сава ескимо хп2, на изглед делуваат појаки, ке видиме како ке се покажат.

Фалкен или Авон, јас имам Семперит кои се 69 евра во Германија, можеби би можел да ги најдеш со некој попуст... Кинеските Нанканг се исто добри, ако се кинески.

Toa e точно, многу луѓе се жалато од Савата само ради ова.. Иначе многу добра гума за на снег, најпродавана во Македонија, Тигарот ги имав 3 сезони на службената, и беа ок.

Последно уредено од модератор:
http://gumi.mk/index.php?route=prod...ilter_type=W&width=205&profile=55&diameter=16
Итоа како се наоѓа.. Бенелукс Тјунинг во Скопје може и по 50 евра да ти ги дадат Савата..[DOUBLEPOST=1482780368][/DOUBLEPOST]Сет од 4 гуми, со гореспоменатите димензии Тигар Винтера во Бенелукс Тјунинг ти е 11 200 денари.

Se izvinjavam,ne sum razlistal dobro.:bravobe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom