Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Некој да даде проверен линк за Office 2007..секако со крак..ама проверен..нагласувам!!!

А да заборив...на ПП..зш тука нели ке го избришат..
ПС:Простете за дупли пост..нејкеше да се измени!

Некој да даде проверен линк за Office 2007..секако со крак..ама проверен..нагласувам!!!

ѕирни ПП.

ајт....:smir:

Моментално јас го снимам од еМуле до 61% ми е. Ќе пишам дали е добар.

Има ли некој доволно искусен што може да ми каже добар и лесен за користење софтвер за видео монтажа
ми треба за снимени видеа да ги спојам,ефекти тралала и + ми треба дел од 2 секунди да го направам да иде едно 5-6 секунди.ајде помош

Има ли некој доволно искусен што може да ми каже добар и лесен за користење софтвер за видео монтажа
ми треба за снимени видеа да ги спојам,ефекти тралала и + ми треба дел од 2 секунди да го направам да иде едно 5-6 секунди.ајде помош

За обична обработка Windows Movie Maker, за професионална обработка Sony Vegas 9 :)

Барам програма за уредување - озеленување на надворешни површини.

Торент плиз, благодариме ^^

Дали некој може да ми најде драјвер за Sony Handycam DCR-TRV270E?

Преку еМуле го снимав офисот 2007. Сега го инсталирав и одлично работи. Нема торент за еМуле. Инаку околу 600мб е

Може сега некој да ми дае програма за песни од мп3 да ги напрам со слики, видео и да ги стаам на јутуб
И нешто некој да ми даи за кратење на мп3 на пример песната да трае 3 мин јас да ја скратам односно само рефренот да биде

Може сега некој да ми дае програма за песни од мп3 да ги напрам со слики, видео и да ги стаам на јутуб
И нешто некој да ми даи за кратење на мп3 на пример песната да трае 3 мин јас да ја скратам односно само рефренот да биде

1. Windows movie maker или Sony Vegas
2. Audacity или Sony Sound Forge

Програма за вадење на инструменталки од песни?

За обична обработка Windows Movie Maker, за професионална обработка Sony Vegas 9 :)

Sony Vegas-от е супер,само јас никаде не сретнав опција за да можам да сечам дел од некое видео.Има ли таква опција,или дајте некоја по почетничка програма за оваа работа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom