Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А може преку пп некој да ми прати фул верзија Max 3D? Многу фала :wink:

Има ли некоја програма каде можам да видам колку интернет сообраќај трошам и по можност да го ограничам сообраќајот. На пример, имам 15 гига, да го ограничам на 10?

А може преку пп некој да ми прати фул верзија Max 3D? Многу фала :wink:

ПП

Има ли некоја програма каде можам да видам колку интернет сообраќај трошам и по можност да го ограничам сообраќајот. На пример, имам 15 гига, да го ограничам на 10?

Net Limiter

Дали има програма кога ке го спустам филмот воедно и кога ке го резам да можам да му ставам превод за на двд бидејки за на пс можи со бс плеер тоа го знам.позз

Дали има програма кога ке го спустам филмот воедно и кога ке го резам да можам да му ставам превод за на двд бидејки за на пс можи со бс плеер тоа го знам.позз

Филмот и преводот крсти ги со исто име и стави ги во ист фолдер па режај.

Луѓе ај кажете програм на кој што ке може да се снима глас и да стави музика или поточно кажано на кој програм можам да снимам песна и ај кажете како се работи со тој програм ај зошто ми треба што побрзо зошто ке отиде женската :) :)

Луѓе ај кажете програм на кој што ке може да се снима глас и да стави музика или поточно кажано на кој програм можам да снимам песна и ај кажете како се работи со тој програм ај зошто ми треба што побрзо зошто ке отиде женската :) :)

Ќе праиш песна за женската? :pos:

Пробај со:

Cubase
FrutyLoops
E-Jay
.....

А како се работи програмот....... така идело тоа :)
Ќе седнеш ден-два-три, ќе го расчачкаш програмот, ќе го користиш Google, ќе бараш туторијали, помош, чуда....

Ќе праиш песна за женската? :pos:

Пробај со:

Cubase
FrutyLoops
E-Jay
.....

А како се работи програмот....... така идело тоа :)
Ќе седнеш ден-два-три, ќе го расчачкаш програмот, ќе го користиш Google, ќе бараш туторијали, помош, чуда....

Фала брате мора што да се прави женски се мора :)

Ми требе програма за телефонски именик сосе адреси на живеење што наоѓа онака пишуваш име и презиме ти дава тел. број и адреса.:toe: Имав една таква на 981 мислам се викаше ама ја избришав и сега неможам да ја најдам

Ми требе програма за телефонски именик сосе адреси на живеење што наоѓа онака пишуваш име и презиме ти дава тел. број и адреса.:toe: Имав една таква на 981 мислам се викаше ама ја избришав и сега неможам да ја најдам
Microsoft Office Access.

Microsoft Office Access.

Друже нему му треба ГОТОВА програма, имав јас таков именик ама незнам кај ми е... А со ова што си му предложил, тој може да изработи такво нешто. Ме сфаќаш :) ?

Excel

Добро бе, не читате, не сфаќате, што ви е?
Човекот бара именик!Не програма со која ќе изработи именик.

whitepages.com.mk, ама се плаќа (само од t-mobile, 5 денари смс, може да бараш броеви 20 минути)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom