Тимче
HULK!
- Член од
- 4 јули 2008
- Мислења
- 4.537
- Поени од реакции
- 238
провери ПП:smir:Edison 4 фулл верзија да не може да најде некој случајно...
:smir: :salut:
на ПП ако најде нека прати...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
провери ПП:smir:Edison 4 фулл верзија да не може да најде некој случајно...
:smir: :salut:
на ПП ако најде нека прати...![]()
А може преку пп некој да ми прати фул верзија Max 3D? Многу фала :wink:
Има ли некоја програма каде можам да видам колку интернет сообраќај трошам и по можност да го ограничам сообраќајот. На пример, имам 15 гига, да го ограничам на 10?
Дали има програма кога ке го спустам филмот воедно и кога ке го резам да можам да му ставам превод за на двд бидејки за на пс можи со бс плеер тоа го знам.позз

Луѓе ај кажете програм на кој што ке може да се снима глас и да стави музика или поточно кажано на кој програм можам да снимам песна и ај кажете како се работи со тој програм ај зошто ми треба што побрзо зошто ке отиде женската![]()
![]()

Ќе праиш песна за женската?
Пробај со:
Cubase
FrutyLoops
E-Jay
.....
А како се работи програмот....... така идело тоа
Ќе седнеш ден-два-три, ќе го расчачкаш програмот, ќе го користиш Google, ќе бараш туторијали, помош, чуда....

Microsoft Office Access.Ми требе програма за телефонски именик сосе адреси на живеење што наоѓа онака пишуваш име и презиме ти дава тел. број и адреса.Имав една таква на 981 мислам се викаше ама ја избришав и сега неможам да ја најдам
Microsoft Office Access.
?Ми требе програма за телефонски именик сосе адреси на живеење што наоѓа онака пишуваш име и презиме ти дава тел. број и адреса.Имав една таква на 981 мислам се викаше ама ја избришав и сега неможам да ја најдам