Само климата.Сметката е само од климата или целосна?Оти и кај мене сметките ми се од 2500 па до 3500,климата ја имам месец ипол нетроши економична е ама еве додека пишувам си прави дефрост и не ме грее воопшто.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само климата.Сметката е само од климата или целосна?Оти и кај мене сметките ми се од 2500 па до 3500,климата ја имам месец ипол нетроши економична е ама еве додека пишувам си прави дефрост и не ме грее воопшто.
Нормално е.Значи вака се работи за Whirlpool spiw412ll кога ке ја ставам на high fan speed дува млак воздух и послабо загрева само на low се осеќа топло дали има некаков проблем или нормално е?
Нормално е.
тебе те греат и комшиите, да си на отворено како мене не ти бегаат 100 евра за струјаИ кај мене е отприлика така, 2500-3000 само климата за 40-45м2
Sent from my EVA using Tapatalk

Он збори за издувот.A sto e normalno, da ne zagreva na pojak vozduh?
најмалку струја троши така, но сепак ако имаш термометар стави го на излезот да видиш колку Т дава, па да пресметаме што и како е со климатаЗначи вака се работи за Whirlpool spiw412ll кога ке ја ставам на high fan speed дува млак воздух и послабо загрева само на low се осеќа топло дали има некаков проблем или нормално е?
Се согласувам. На приземје сум, под мене имам подрум, над мене стан, леви и десно станови. Само два ѕида ми се надворешни од кој еден е со термопан стакла.тебе те греат и комшиите, да си на отворено како мене не ти бегаат 100 евра за струја
немој да се навредиш, не мислам ништо лошо
Јас да8 место - The Godfather.
Е сеа ве заебав, а? Го очекувавте на врвот?![]()

Јас да
Also, Birdman не заслужува #11.
Епа дечки, се дружевме што се дружевме, wot љубави биди нежен со казнените плс.