Коловрт
Озимандија
- Член од
- 12 април 2010
- Мислења
- 4.015
- Поени од реакции
- 9.165
Оти е со Шверцернигер.Абе оти никој не го спомна Предатор ?
Оти е со Шверцернигер.Абе оти никој не го спомна Предатор ?
Chronicle e лош пошто е инспириран од Akira?Kronikl bil dobar be Akira za siromasni
Има многу булшит во ова.lol, porazlicen bil Kronikl unikaten pa pa pa ...da ne bese Akira ovoj nemase da bide napraven, kako go ispofali likovi imal dobri be, klise tinejdzeri
inace, Krull >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> LotR
„Prometheus“ беше скап филм и беше многу лош. Имаше многу глупости, се гледа дека го јебе инспирација стариов. Влагаат у непозната планета со можност за контаминација од непознат вид, вадат скафандери без гајле, пипкаат работи. Тој биологот што треба да има основни познавања за предатори, морфологија на предатор и можни опасности, фати да ја пипка таа змијата со зубите што го ебеше после. Оваа трча да се пораѓа, мести све тоа, овие ја оставаат, се пораѓа, излага од таму, го остава тоа срањето у операционата машина, никој не иде да провери што се десило, никој не ја ни прашуе ништо, идат кај стариот, ајдее да го правиме бесмртен и да се вратиме назад. Наративот беше супер лош, реалистичноста беше на минимално ниво.Нов трејлер, иако последниот (Prometheus) приквел беше на големо исплукан, мене ми беше солиден со исклучок на крајот, дури и The Martian од Ridley Scot ми беше добар филм, иако љубителите на Интерстелар не мислат така поради недобивањето на номинација за Оскар. Така што ова ќе го чекам трпеливо, најголемиот сф филмски серијал за мене
Кога сме кај Ridley, иако не ми е најомилениот филм, мора да стои тука и трејлерот за Blade Runner 2049, изгледа фантастично заедно со музиката у позадина
Што на просечен филмоман или сф фан, кој што врска си нема од анатомија, ќе му смени колку биологот се разбира у морфологија на предатор? Битен е впечатокот на крај. Да, за крајот се слагам, несериозно изгледаше најблаго кажано. Од друга страна го имаш Крис Нолан, кој со цела продукција позади себе се уби од пропаганда пред премиера на филмот, дека тоа е филм после кој ќе има фундаментални промени во науката и ќе се смени нашето разбирање за универзумот, ова ти парафразирам веројатно зборови на дел од екипата која работела на филмот или негови зборови беа? Не сум сигурен... FFS Метју Меконахи се еџектираше од спејс шатлот у црна дупка.„Prometheus“ беше скап филм и беше многу лош. Имаше многу глупости, се гледа дека го јебе инспирација стариов. Влагаат у непозната планета со можност за контаминација од непознат вид, вадат скафандери без гајле, пипкаат работи. Тој биологот што треба да има основни познавања за предатори, морфологија на предатор и можни опасности, фати да ја пипка таа змијата со зубите што го ебеше после. Оваа трча да се пораѓа, мести све тоа, овие ја оставаат, се пораѓа, излага од таму, го остава тоа срањето у операционата машина, никој не иде да провери што се десило, никој не ја ни прашуе ништо, идат кај стариот, ајдее да го правиме бесмртен и да се вратиме назад. Наративот беше супер лош, реалистичноста беше на минимално ниво.
Можело тоа дрталото да се потруди за боље прикуел.
Иначе, околу новиот Blade Runner, од тогаш до сега, Харисон Форд научи да глуми боље. Иам ја некои надежи дека ќе биде добар. Трејлеров изглеа јако, го задржале шмекот од стариот.
Добро еве, батали морфологии на предатори и све тоа. Идеш ти на некоја друга планета и не знаеш биологија. И глеаш таков створ. Ќе го пипкаш ли кажувајќи „ooo here, here you little cute one, you are scared <3“? xDШто на просечен филмоман или сф фан, кој што врска си нема од анатомија, ќе му смени колку биологот се разбира у морфологија на предатор? Битен е впечатокот на крај.
Sounds like something I would do„ooo here, here you little cute one, you are scared <3“? xD
Добро еве, батали морфологии на предатори и све тоа. Идеш ти на некоја друга планета и не знаеш биологија. И глеаш таков створ. Ќе го пипкаш ли кажувајќи „ooo here, here you little cute one, you are scared <3“? xD