Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
CARBO-NOX нов производ кај PBC, што мислите вреди или?
slicen na win hi mass gejnerot,sranje nevideno!! namesto da truskas pari po vakvi gejneri podobro zemisi serious mass i rajat :D 1250 kalorii vo 2 dozi. vo edna doza imas 50 grama pritein i 75 grama na jagleno hidrati

Attachments

• Untitled.png
    Untitled.png
    447,9 KB · Прегледи: 11
slicen na win hi mass gejnerot,sranje nevideno!! namesto da truskas pari po vakvi gejneri podobro zemisi serious mass i rajat :D 1250 kalorii vo 2 dozi. vo edna doza imas 50 grama pritein i 75 grama na jagleno hidrati
Да не си грешка случајно :) ...
Една доза ти е 2 мерици. Значи, во една доза има 50 гр. протеин и 252 гр. јаглехидрати, а во една мерица имаш 25 гр. протеин и 126 гр. јаглехидрати. Соодносов на протеини со јаглехидрати е за никаде и би требало бар до сега да заклучиш дека гејнерот како суплемент е тотален промашај.
П.С: Како што гледам и ова твоево е гејнер, ако не е, поправи ме. :) Лош маркетинг правиш, сега ќе ти дојде Ѓороски со неговите изолат гејнери (морав Претседателе, шала малку) :D

Една доза ти е 2 мерици. Значи, во една доза има 50 гр. протеин и 252 гр. јаглехидрати, а во една мерица имаш 25 гр. протеин и 126 гр. јаглехидрати. Соодносов на протеини со јаглехидрати е за никаде и би требало бар до сега да заклучиш дека гејнерот како суплемент е тотален промашај.
П.С: Како што гледам и ова твоево е гејнер, ако не е, поправи ме. :) Лош маркетинг правиш, сега ќе ти дојде Ѓороски со неговите изолат гејнери (морав Претседателе, шала малку) :D
da gejner e brat :D 2 merici idat 350 grama tolku e preporaclivo da se pie kako sto pisuva nanego ali nese malce 50 grama na proteini poso jadam 2 pati meso vo denot baska riba. ali go mesam i so impact weight gejnerot so znaci vo tekot na denot pijam 5 pati od gejnerive :P jagleno hidrative se dobri do nekade :P vejke mi pisa gjorovski me ubi so hyper mass ahahah steta so go nema vo bitola :/ imame samo 1 prodavnica za suplementi i gi nema site proizvodi

Толку долги постови за лиценци, тренери, чуда... Ја незнам дали незнаете или така се правите, ама лиценца/сертификат се купува за 500е, ова ви го кажувам од прва рака ;)

Толку долги постови за лиценци, тренери, чуда... Ја незнам дали незнаете или така се правите, ама лиценца/сертификат се купува за 500е, ова ви го кажувам од прва рака ;)
Слушај, тоалет папир ти е далеку поефтино, а иста работа ќе ти заврши :)

Зошто гејнерот е тотален промашај?

Слушај, тоалет папир ти е далеку поефтино, а иста работа ќе ти заврши :)
Па не баш... тоа може за у нашиве "теретани"... иди во некоја друга земја и види дали прави разлика да имаш лиценца од IFBB или не..

Зошто гејнерот е тотален промашај?
deka sodrzi mnogu sejkeri i e top jagleno hidrati a pomalce na proteini :) za razlika od whey proteinot,sodrzi od prilika 80 grama na proteini a mnogu malce sejkeri masti i jaglenohodrati,sodrzi pojke amino kiselini mada mene pojke mi parira gejnerot odosto proteinot radi so proteinite gi vnesuvam preku hranata a jagleno hidratite od gejnerite :D sekoj razlicno :P

deka sodrzi mnogu sejkeri i e top jagleno hidrati a pomalce na proteini :) za razlika od whey proteinot,sodrzi od prilika 80 grama na proteini a mnogu malce sejkeri masti i jaglenohodrati,sodrzi pojke amino kiselini mada mene pojke mi parira gejnerot odosto proteinot radi so proteinite gi vnesuvam preku hranata a jagleno hidratite od gejnerite :D sekoj razlicno :P
Тие шеќери нели се сложени и не се штетни или грешам?

Колку пати е нормално да се иде по голема нужда во текот на денот и што е многу?

Колку пати е нормално да се иде по голема нужда во текот на денот и што е многу?
Јас би ти рекол ич да не се штедиш, сери док си млад, док ти чмар има моќ, пошто серел не серел, време чмара пролази. (y)

Ти за одредена сума на пари можеш да купиш и други документи...диплома од факултет, можеби. Но, колку сето тоа е веродостојно и вреди, е прашање кое треба да си го поставите. Викаш само кај нас се прави разлика, а надвор кој што сака принта на печатач и поминува без проблем?! Грешиш. Прво, ако сакаш да функционираш овде кај нас, не гледам зашто не би почитувал постоечка законска регулатива, него се обидуваш да измислуваш причина за топла вода? Второ, секоја земја си има своја регулатива и биди сигурен дека не е исто како во арапските земји или работа на брод. И за крај, лиценцата која сакаш да ја добиеш, сакаш да има значење и да кажеш дека навистина имаш познавање или сакаш да ја посетуваш ради реда?
Во оваа држава, каква таква, постои законска регулатива, каква и да е. Според неа точно се знае кој е спортски работник и кој може да организира спортска школа и да издава лиценци за одреден спорт. Пишав од што се состои (часови теорија и пракса) основниот курс кој е под надлежност на националната федерација, пишав кој се се предавачи, на крајот има испит кој се полага пред комисија...па сега ти спореди кое колку вреди и што добиваш со добивање на било кој и каков документ. Изборот е ваш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom