Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Бала таун 2 и Стајлбриџ 3+ .. овие првиве тамам израмнија следни 10 секунди пак примаат гол ..

Бала таун 2 и Стајлбриџ 3+ .. овие првиве тамам израмнија следни 10 секунди пак примаат гол ..
Стално играат со голови овие стајлбриџ и денес најдоја да окапаат 0-1 ...

Ник јанг кретенон да му ебам се најмило кој курац форсира таков шут за 3 поени кога имаа 12 секунди до крај и можен напад за израмнување мамицата негова ја имав т2 119+ .. тамам ќе беше нерешено ќе завршеше ако дадеа 2ка ама овој кретенов мораше да форсира ..

Сакам да го врзам со неколку утакмици на поголема уплата, ќе кажи ли некој повеќе што се разбира од Хокеј мислење за Омск?
Мое мислење е дека ќе биде 5+ ... Треба да биде 1 и тоа голем 1, ама што знам.. Ме влечат головите, Рига мислам дека ќе даде 2 гола сигурно..

За вечер кој сака дубл за дуплирање, “најсигурни“ ми стојат Хофенхајм дава 2 гола и Монпеље дава гол.

Мое мислење е дека ќе биде 5+ ... Треба да биде 1 и тоа голем 1, ама што знам.. Ме влечат головите, Рига мислам дека ќе даде 2 гола сигурно..
Уште во прва третина го даде све ова што го кажав :P[DOUBLEPOST=1482327614][/DOUBLEPOST]@Luis Suarez

Уште во прва третина го даде све ова што го кажав :P[DOUBLEPOST=1482327614][/DOUBLEPOST]@Luis Suarez
Хаха, браво (y) .. ја чист кец го изиграв и го врзав со Монако, ПСЖ, Баерн и Кливленд на 3.8к уплата, 15к добивка, па ќе видиме што ќе биди :D

Ова со Хофенхајм не ми изгледа сигурна.. во 17 меча една победа има само Хофенхајм над Бремен, и башка од тие 17 меча само во 4 меча дале 2+ гола... подобро можда Х2 да се игра.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom