- Член од
- 26 септември 2016
- Мислења
- 166
- Поени од реакции
- 190
Не сум модератор на форумот за да реагирам на културата и начинот/јазикот на кој некој се изразува, едно е да пишуваш со провоцирачки тон ( тоа е работа на модераторите ), друго е да пишуваш невистини и да поставуваш манипулативни теории, да даваш навидум невини совети и да обвинуваш за големи теории на заговор а истото да го правиш ти. Реагирам само на делот кој влијае во заблуда на потрошувачите поготово на делот кој го нагласи дека нормална работа на клима ако не е јапонски бренд да троши преку 1kW струја 24/7 во 30тина м2 просторија со добра изолација. Во случајот коментарот беше за GREE но исто би реагирал за било кој друг бренд а се работи за одличен модел на клима уред. Истото некој да го тврди и за FUJITSU, DAIKIN, MITSUBISHI дека таквата работа како што ја опиша @@nikola2004mkd е нормална работа во нормални услови исто би реагирал, бидејќи како што кажав тоа НЕ Е нормална работа ниту за буџет клима од буџет брендови а не пак за GREE и HANSOL моделот.Se slozuvam so tebe, i ne treba tendenciozno da se napaga odreden brend! Fala na sovetite uste ednas, mnogu profi mi dadovte poveke opcii, normalno so vase mislenje i preporaka sto mnogu mi znaci bidejki imate sigurno poveke iskustvo.
A neli mislis deka i odredeni clenovi (klan) plukaat po se zivo, osnovano i neosnovano,osven po spomenatava marka? I davaat zajadlivi komentari i pokraj toa sto veke nikoj ne bara, ne go ceni i ne go svaka seriozno nivnoto mislenje? Zosto ne gi opomenavte i ne im posvetivte niv vakov ubav izdrzan komentar?
За делот на тоа дали некој пцуе, навредува, провоцира или зајадува со своите коментари, ние сме членови само неколку месеци на форумот и не се осеќам дека ми е местото јас да терам правда за култура на пишување и изразување, за тоа постојат модератори.