Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Лом не прават, менаџерот ни се успал изгледа, ова на теренот не е тим.

Почнува периодот на Венгер АУТ

Секоја сезона иста песна, аман веќе. Титулата ја губиме во рок од 1 недела.

Баравме промени еве промени надежта за титула умре уште во декември ...

Пички, ништо не се променило, моментот кога малце не напушти среќата излегоа сите проблеми на површина. Уште една сезона борба за топ4.

Венгер НЕ смее да потпише никаков нов договор!

Факти

Монреал - одма да лета на клупа, веќе неколку утакмици е тежок ташак

Џака - не се лажете , поима нема , Елнени за него е Чави.

Озил - Што е до мене одма треба да се дава додека можеме пари да извлечеме, неговите индивидуални потези се 0 во споредба со неговиот придонес во играта, пичка тешка.

Габриел - криминал од играч.

Венгер - Тотално 0 , тактика никаква , исушен му е мозокот тоа сите знаеме.

Титула - :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Овој ли Озил заслужува 200 000 неделно, овој ли бе! Ти ебам летаргичниот фудбалер, после овој перформанс треба да му се намали платата. Џака исто, ништо не направи, НИШТО.

ПИЧКИ на чело со Озил.

World class my ass

Само Санчез и Чех се world class у тимов, пичиња ко Озил не се.

Како е можно да гледаме два тима во две полувремиња, катастрофално второ полувреме, речиси сум сигурен дека Алексис и Озил ќе си одат од клубов.
Мизерии тешки се, како почнаа мислев ќе ги напуниме .....Каква титула, нема теорија, на коњ се ако завшат во четворката....

2 пресврта за помалку од една недела.2 ужасни перформанси за помалку од една недела.2 утакмици ужасни на тактички план.9 бода минус во однос на првопласираниот.
Цел тим полн со пички од прв до последен што чекаат да дојде крај на недела и да земаат плата.
Се ми стои дека ова е последна сезона на Венгер .
Нека си ебат матер од претседател до чистач сите до еден во клубот.
Срамота е ова што се дешава за клуб од реномето на Арсенал.

Како е можно да гледаме два тима во две полувремиња, катастрофално второ полувреме, речиси сум сигурен дека Алексис и Озил ќе си одат од клубов.
Мизерии тешки се, како почнаа мислев ќе ги напуниме .....Каква титула, нема теорија, на коњ се ако завшат во четворката....
Slobodno

Пред само една недела во еден момент бевме на делба првото место, сега сме девет бода од таму и само четири пред Јунајтед, ете до го нашиот менталитет.

Срамота 72 минута, а се дурли кога го мењаат.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom