Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Толку беше лош Озил вчера? Гледам и по порталите го плукаат. Мене не ми изгледаше толку лошо. Не беше ништо посебно ама само тој влагаше во шанси, неколку сантиметри му фалеа да даде еврогол.
Мене повеќе ме изнервира Окс, изгубен беше, немаше никаков линк ап плеј со никого дури ни со Монреал немаше комбинации, се дриблаше сам себе а и нивниот десен бек ни даде гол, играч за кој тој е задолжен во дефанзива. На неколку наврати се дешаваше Монреал да е сам на левото крило и да нема со кого да проигра. Само Венгер знае зошто остана 70 минути на терен.

еврогол? каков еврогол?

Озил вчера беше мизерен, тоа што влегувал у шанси не го менува фактот што утна пола од пасовите, не се врати да помогне ниту еднаш и играше како со паметот да е на друго место, тотално незаинтересирано.

Озил беше најслаб вчера на теренот, послаб и од Тео и од Окс (кои исто беа мизерни).

Кога ја шутна од 20 метри на прва, неколку сантиметри над пречката отиде. Лош беше ама увек се губи кога млати противникот а и Венгер додуша беше изгубен. Незнам што чекаше до 70 минута за замените. Од самиот старт на вториот дел бевме инфериорни. И кога се реши да ги направи пак ја заеба. Ивоби у живот нема играно десно крило он таму го става а на клупа има расен голгетер кој има поминато неколку сезони како десно крило. Требаше Ивоби лево, Лукас десно и Алексис да остане како напаѓач. Ивоби ке ни дадеше стабилност десно пошто знае да задржи топка и има подобра линк ап игра од Окс а и Лукас е во добра форма, можеше да боцне некој гол, Жиру тотално безкорисен се покажа.

Најлошото коло го имавме, сите околу нас победија освен ние.

Cztxy_1WQAA8RLS.jpg:large

Mesut Özil ‏@MesutOzil1088 2 Std.vor 2 Stunden
From now on I'll also be making assists via the controller.
1f44d-1f3fc.png
1f609.png
1f3ae.png
Happy to be an @officialpes ambassador! @Konami @pesleague #PES2017

:oleee::oleee:

Драги Топџии ви пишувам со цел да ви соопштам една неубава вест, поврзана со нас, навивачите на Арсенал во Македонија. Веројатно повеќето од вас ја знаат фб страницата “Колку фанови на Арсенал има во Македонија?“, која постоеше речиси 6ипол години, со цел да се информираат фановите и симпатизерите на Арсенал за случувањата и занимливостите во клубот. Страницата веќе не постои, избришана е од серверот, бидејќи очигледно на некој сме му сметале и не пријавил за “копирајт“. Најпрво стигна известување од Фб да ги избришам видеата од сите погодоците на Арсенал, кои ги објавував редовно за да можат да ги видат тие што ги пропуштиле и слично, откако ги избришав сите видеа и не ставав никакво видео, после 2 дена сепак страницата беше избришана. Немам што друго да кажам за тие што пријавија, нека им е на чест, особено дека се навивачи на Арсенал. Се надевам нема да им “сметаат“ и други страни за Арсенал на Фб, бидејќи 90% од страните постираат видеа со погодоци и инсерти од натпреварите. Лично ми е многу криво, бидејќи 1/3 од животот сум посветил на страната, заедно со уште двајца админи, секој ден сум станувал со мисла што да објавам на страната, не сум одел со другари да гледам заедно, само со цел да останам дома да известувам за погодоци, да ги прикачам истите и слично. Како и да е, што и да се превземе понатаму, посекако ќе престои битка, или битка за да се прифати и помири со празнината која ја имам без неа, или битка повторно да се издигне нешто што се градело толку многу време, а за миг било срушено. Бидејќи немам како да ги известам сите 9к фанови за ова, и ете само можам тука со овој пост кој ќе стигне веројатно до 0.01% само од истите. Благодарам што бевте дел од страната, ми беше навистина огромна чест, се надевам дека се враќаме повторно како порано. :)

А на кој би му сметала фан страна за фудбалски клуб?
Има некои други македонски фејсбук страници за Арсенал или некој од странство пријавил за „копирајт“?

Самиот сопственик на брендот(во овој случај рекламите или ПЛ) имаат статистики кој како постира во врска со нивното лого и автоматски со тоа праќа тужба на страната. Мене ми се случувало истото на јутјуб, но за среќа најдолга казна ми било 3 месеци без монетизирани видеа.

Друго е со Јутуб, доста поригорозни се таму и веднаш ги бришат, многу канали со одлични видеа со ефекти за играчи биле блокирани само поради тоа. Но, за Фб прилично сум сигурен дека страната е пријавена од луѓе кои како што реков сме им засметале, а не од сопственикот на брендот т.е. ПЛ. Кои луѓе и како не би сакал вака да коментирам јавно, немам и така докази никакви, само сомнеж, им сметаше една наша работа со која никој немаше штета, па ни они, немаа друг начин за тоа да вратат, еве отпосле вака некоректно и подмолно вратија преку ова. Ќе поднесам и молба до Фб, ќе дадам се од себе да не отиде во заборав странава, бидејќи и така е во добробит на сите нас.

Расположение на ниво , идеме на победа!!!!!![DOUBLEPOST=1482077128][/DOUBLEPOST]Тооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо

Последно уредено:
Само Алексис да не се повреди сериозно, другото се е на ниво. Можевме барем уште едно голче, катастрофа се Сити.

Ти ебам најефтините можни голови ги примаме, тотално сум напизден

Изидшани второ нашиве дај бе праи побрзо измени!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom