Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Елнени ли ке игра наместо него? Моментално нема кој да го замени затоа и си игра курташак. Треба формација да мења Венгер ако сака да го изостави од стартниот тим.Наредната утакмица мора да се седне на клупа Озил. Ако тоа правило важи за Окс, Ремзи, Жиру и Гибс после лоши изданија тогаш мора и ѕвездата да седне да осети малку казна.
Може и Перез. Кој и да било, само да се казни лошото издание кое трае веќе подолго време.Елнени ли ке игра наместо него? Моментално нема кој да го замени затоа и си игра курташак. Треба формација да мења Венгер ако сака да го изостави од стартниот тим.
Ne seri samo. Smenet e nacinot na igra drasticno od toa vreme. Da igravme denes na nacinot na koj igravme vo vremeto na Arsavin, Ozil ke imase duplo povece asistencii. Denilson mu falel.Кога ги гледам пичкиве шо играат за тимов ми фалат играчите ко Аршавин, Насри, Денилсон па и Бендтнер...
![]()

Кога ги гледам пичкиве шо играат за тимов ми фалат играчите ко Аршавин, Насри, Денилсон па и Бендтнер...
![]()
Ne seri samo. Smenet e nacinot na igra drasticno od toa vreme. Da igravme denes na nacinot na koj igravme vo vremeto na Arsavin, Ozil ke imase duplo povece asistencii. Denilson mu falel.![]()

Za kakva poenta zboris? Arsavin go imas navedeno medju igracite sto se zalagale.Ми фали оти играше со срце , разбери ја поентата на текстот па после сери.[DOUBLEPOST=1482258554][/DOUBLEPOST]Малце утеха
![]()
Za kakva poenta zboris? Arsavin go imas navedeno medju igracite sto se zalagale.