- Член од
- 13 јануари 2015
- Мислења
- 824
- Поени од реакции
- 277
Дали се мења Home Button на Галакси с7 Еџ? И ако да, која е цената отприлика..?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Xiaomi Redmi 3S(9000.ден)Ве молам за совет.
Најдобар телефон до 10000. Приоритети: јака батерија, рам меморија.
Фала ви однапред.
Ако сеуште функционира, јас не би мењал.Дали се мења Home Button на Галакси с7 Еџ? И ако да, која е цената отприлика..?
Сега случајно на ФБ ми се појави реклама од Сетек од 15-17 декември Redmi 3Ѕ на попуст 7500 денXiaomi Redmi 3S(9000.ден)
или ако можеш да најдеш
Xiaomi Redmi Note 3(10.500.ден)
И двата се одлични за парите,
Redmi Note 3 е доста појак од
Редми 3Ѕ.
Ги имаш на www.hi.mk
(можно е да ги има и во сеттек и анхоч но кај нив фирмверот е неофицијален)
Sent from my Redmi 3X using Tapatalk
НеДали се мења Home Button на Галакси с7 Еџ? И ако да, која е цената отприлика..?
Сигурно?
Ако се нафати некој баш пиши, екранот оди комплет сосе средишна маска и на неа е флетот за полнење со копчињатаСигурно?
"Лапај" дур има шанса.Сега случајно на ФБ ми се појави реклама од Сетек од 15-17 декември Redmi 3Ѕ на попуст 7500 ден
Подеси си APN сетинзиалкател пикси 4 , 5 инчен како се приклучува интернет на ова чудо само на вифи го работам а не може на мрежен од операторот...............
Обично телефонче од ниска класа, ако ти е за ало-чао и некое сличе на вибер ќе брка работаМислење за LG K4
Обично телефонче од ниска класа, ако ти е за ало-чао и некое сличе на вибер ќе брка работа
Тоа да ... чим си направил апдејт од Е1 доволно е за твои потребиФала..Го земав без доплата,од што морав,не од што сакав..Искрено повеќе од тоа не ми ни треба,само договорот ми истекуваше,и морав да земам,а пари не ми се даваа..Пред тоа имав Sony Xperia E1,си бркаше работа,некои игрички ова-она,али нормално,неможе да се мери со појака класа..Ги споредував податоците на тоа ГСМ Арена,воа Ел Џи во е далеку подобар во карактеристики од Сонито..