Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Така може, комплет екран со рамка итн ...[DOUBLEPOST=1481918338][/DOUBLEPOST]
Најпрвин пробај со кабел нов, пробај со една страна па со друга страна ... некои со докрајчен IC полнат само од една страна
Друго може да е батерија
трето Chager IC t..e. U2
Пробав со нов (кабел кој работи) полни без проблеми. Мала помош каде низ Скопје можам да најдам комплет полнач, кабел и адаптер за во струја?

Пробав со нов (кабел кој работи) полни без проблеми. Мала помош каде низ Скопје можам да најдам комплет полнач, кабел и адаптер за во струја?
Ако ти е оргинален адаптерот само кабелче можеш
имам се што ти треба, само пиши на ПП за контакт

Дали да ставам заштитно стакло (стаклена фолија) на галакси с7 еџ? Слушнав дека не требало да се става, ама незнам зашто.. помош ако знае некој :)

Дали да ставам заштитно стакло (стаклена фолија) на галакси с7 еџ? Слушнав дека не требало да се става, ама незнам зашто.. помош ако знае некој :)

Se odlepuva, ama pak moze da se koristi dobri 3-5 meseci.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Зошто се лепи со дуплофан од страните, се одлепува, влегува прашина, средината не е залепена за екранот така да имаш луфта, тачот може ќе те зеза, итн уште причини

досега единствена заштита е панцир фолијата, што го опфаќа целосно екранот сосе заоблениот дел, кај нејзе недостаток е ако го користиш со футрола што го опфаќа многу од страните, фолијата се пододлепува ...

Панцир има на лагер и Љепим без проблем :)
има и стаклени ама не ги препорачувам

Не знам дали е соодветна тема ама да си прашам... Во последно време тачов нешто ме заебава т.е. приметив откако ставив заштитно стакло. Во ладно не функционира баш, па од ладно ко ќе влезам в топло пак не функционира, малце рацете да ми се спотнати, пак не фаќа. Дали е можно да е од заштитното стакло или др е работата?

Не знам дали е соодветна тема ама да си прашам... Во последно време тачов нешто ме заебава т.е. приметив откако ставив заштитно стакло. Во ладно не функционира баш, па од ладно ко ќе влезам в топло пак не функционира, малце рацете да ми се спотнати, пак не фаќа. Дали е можно да е од заштитното стакло или др е работата?

Одлепи/извади го заштитното стакло, пробај без него.

Вака ќе дефинираш дали е проблемот предизвикан од glass screen protector-от,
или е евентуално хардвер-дефект у прашање.

(Општо за сите:

Не би било лошо да пишете за каков уред и кој модел на уред се работи.

Исто може по желба да се наведе дали е сервисиран/отваран/паѓан/чукнат итн)

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Моделот е Galaxy Grand Prime. Нема паѓано и не е чукнат. Гаранцијата ми е уште две три недели. Ако е хардвер дефект, ќе го поправат без пари?

Прашањево е хипотетичко, што би било коа би било :)
Така да, само сервисот кој сервисира под гаранциски лист би можел да ти даде дефинитивен, конкретен и точен одговор.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Ај уште ова... на еден другар му сеима појавено едно ко дамка кнао посветло некако на екранот затоа што стегнал посилно на екранот. ќе исчезни со тек на време?

Ај уште ова... на еден другар му сеима појавено едно ко дамка кнао посветло некако на екранот затоа што стегнал посилно на екранот. ќе исчезни со тек на време?

ne osteteno e svetloto pozadinsko, moze da se proba da se podigne malce da se vidi dali kje se sredi ali tesko , a. i ne se isplakja :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Има везе дали првиот пат ќе се полни телефонот 12 саати или не важи више тоа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom