Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Не е менуван екранот до сега..
Каде да го однесам да го зирнат?
iButik? Megamobil?

Последно уредено:
У ibutik на пример.
Пиши му на gug1 ПП,
ќе се договорите.

Sent from my Redmi 3X using Tapatalk

Не е работава за меракот, прашав како е подобро :)
Кога ќе се наполни остави го уште 15-20 минути на полнач и вози го
после тоа на мерач не влече струја 0.00А така да и да стои на полнач џабе стои

Дечки, некоја програма за поврзување два андроиди без интернет? На пример гледаш филм на едниот а го слушаш звукот и на двата (преку слушалки) преку блутот или нешто слично.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Купи си бт звушник и слушај :)

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

Кога ќе се наполни остави го уште 15-20 минути на полнач и вози го
после тоа на мерач не влече струја 0.00А така да и да стои на полнач џабе стои

Торте твое милење за xperia z5compact во Mobi Fles нов се продава за 250еур. Вреди ли?Ме загрижижува снап810 процесорот.

Торте твое милење за xperia z5compact во Mobi Fles нов се продава за 250еур. Вреди ли?Ме загрижижува снап810 процесорот.
Не сум по сонито, нити по мини/компакт моделите
штознам ако е нов нов и ако ти прави мерак земи си, ок си е проц.

Еден другар ми нуди телефони бесплатно. Му завршив една работа и сега сака да ми се оддолжи.Ми ги нуди: Huawei Y330, Huawei g510, Alcatel OneTouch Pop C1, Alcatel M'Pop, Samsung Galaxy Core Prime, Microsoft Lumia 550, ZTE Blade III.
И сега се мислам кои два телефони да ги земам. Сите се нови некористени.

Еден другар ми нуди телефони бесплатно. Му завршив една работа и сега сака да ми се оддолжи.Ми ги нуди: Huawei Y330, Huawei g510, Alcatel OneTouch Pop C1, Alcatel M'Pop, Samsung Galaxy Core Prime, Microsoft Lumia 550, ZTE Blade III.
Samsung core prime и Nokia Lumia 550 најдобри се :)

Sent from my HTC Desire 310 using Tapatalk

Сите се стари модели, освен лумиата, јас би одел на неа

Една работа не ми е јасна. Како е можно Снапдрагон 617 кој се заснова на Cortex A 53 jadra да е лош процесор и не толку штедлив како што производителот го промовира, а во исто време Снапдрагон 620/625 кој ги има истите јадра само клокирани на 2.0 Гхз да е ултра штедлив и на ниво со Снапдрагон 800 серијата. Зарем нема да грее повеќе?

Што мислите за Doogee X5 Pro Dual Sim? Го има ли некој користено овој телефон?

Што мислите за Doogee X5 Pro Dual Sim? Го има ли некој користено овој телефон?
Јас имам DG800 и телефонот си беше супер се додека јас не решив да го преебам,:icon_mrgr: го флешував и сл и од тогаш не можам да го оправам онака како што беше.
ми има паѓано неколку пати и ништо не му бидна, освен што малку се изгреба (ништо страшно)

Твојот модел има дупло појак ром и рам и плус 4г, но послаба камера, (нешто појако нешто послабо) јас и највеќе за камерата го купив, екстра фотки праве, телефонот го имам неколку години, што веројатно е веќе застарен модел.

За тие пари со тие карактеристики тешко дека ќе најдеш таков телефон и зависи за што сакаш да го користиш, само тоа е што можам да ти речам.

Можам да ви дадам совет плус на сите, доколку навистина не ви е потребен паметен телефон, немојте да купувајте, купете си обичен телефон (јас користам самсонг е1200), верувајте ми придобивките се поголеми од загубите, ништо не губите со тоа што нема први да ги лајкнете фотките или на сите да и кажете дека пиете кафе:P

Ве молам за совет.
Најдобар телефон до 10000. Приоритети: јака батерија, рам меморија.
Фала ви однапред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom