Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Океј, фала ти многуУ ibutik на пример.
Пиши му на gug1 ПП,
ќе се договорите.
Sent from my Redmi 3X using Tapatalk
Кога ќе се наполни остави го уште 15-20 минути на полнач и вози гоНе е работава за меракот, прашав како е подобро![]()
Кога ќе се наполни остави го уште 15-20 минути на полнач и вози го
после тоа на мерач не влече струја 0.00А така да и да стои на полнач џабе стои
Не сум по сонито, нити по мини/компакт моделитеТорте твое милење за xperia z5compact во Mobi Fles нов се продава за 250еур. Вреди ли?Ме загрижижува снап810 процесорот.
Samsung core prime и Nokia Lumia 550 најдобри сеЕден другар ми нуди телефони бесплатно. Му завршив една работа и сега сака да ми се оддолжи.Ми ги нуди: Huawei Y330, Huawei g510, Alcatel OneTouch Pop C1, Alcatel M'Pop, Samsung Galaxy Core Prime, Microsoft Lumia 550, ZTE Blade III.
И сега се мислам кои два телефони да ги земам. Сите се нови некористени.
Сите се стари модели, освен лумиата, јас би одел на неаЕден другар ми нуди телефони бесплатно. Му завршив една работа и сега сака да ми се оддолжи.Ми ги нуди: Huawei Y330, Huawei g510, Alcatel OneTouch Pop C1, Alcatel M'Pop, Samsung Galaxy Core Prime, Microsoft Lumia 550, ZTE Blade III.
И сега се мислам кои два телефони да ги земам. Сите се нови некористени.
Јас имам DG800 и телефонот си беше супер се додека јас не решив да го преебам,Што мислите за Doogee X5 Pro Dual Sim? Го има ли некој користено овој телефон?