Не-го-знам
svetac ivan iscelitel
- Член од
- 3 мај 2015
- Мислења
- 611
- Поени од реакции
- 452
Lol.Друг лажи. Не ти верувам.
Lol.Друг лажи. Не ти верувам.
Ама сериозно. Играв со другарите на aim мапа и ми праеа мајтапи еј читер вака така , а јас немав никакви глупости. Сабајлето се разбудвам го палам компјутерот ќе играв competitive гледав VAC Ban.
Ајде пак VAC бан. ЗА НИШТО ? Шо се дешава со Валв ? Стопанката нивна. Буквално за ништо. Сабајле си станвам ќе играв competitive гледам VAC . Шо се дешава има нешо ново ?
Сегде е така и кај мене.зашто на дота2 кога правам алтаб се пребацува за 0.001 секунда , кај цс го 2-3 секунди?
i5 6500
16gb ddr 4
rx 470 4gb
na samsung evo mi e isntalirana
Fullscreen или borderless-window?зашто на дота2 кога правам алтаб се пребацува за 0.001 секунда , кај цс го 2-3 секунди?
i5 6500
16gb ddr 4
rx 470 4gb
fullscreenFullscreen или borderless-window?
Префрли го на borderless-window затоа ти касни.fullscreen
ке пробам ама и дота ми е на фул скрин не касни тамуПрефрли го на borderless-window затоа ти касни.
-nod3d9ex1 или -nod3d9ex во launch optionзашто на дота2 кога правам алтаб се пребацува за 0.001 секунда , кај цс го 2-3 секунди?
i5 6500
16gb ddr 4
rx 470 4gb
Според ова си на лаптоп и немаш можност да додадеш графичка, така да имаш 2 опцииимам
i3 4005U 1.7Ghz
4 GB RAM
Intel HD Graphics 4400
мислам дека доволно е добра да ја играм без проблем , но навистина e срање.. има ли некоја финта за да си ја подобрам играта да ја играм дома.. и како да качам fps-то..
помош,Please.
Кантер може да се игра на прилично слаби машини ама не е поентата дали може туку колку може. Со конфигурацијата што си ја пишал неверувам повише од 80 фпс стабилно да вадиш што е прилично малце. А ако сакаш да играш за забава и тепаш време на casual сервери и тоа ќе ти е проблем зошто се сервери со повеќе играчи и уште повеќе ќе ти паѓа фпсто.имам
i3 4005U 1.7Ghz
4 GB RAM
Intel HD Graphics 4400
мислам дека доволно е добра да ја играм без проблем , но навистина e срање.. има ли некоја финта за да си ја подобрам играта да ја играм дома.. и како да качам fps-то..
помош,Please.
Не е само до перформанси на компјутерот, со последниве апдејти ја ставија играва во многу лоша и неоптимизирана состојба, посебно со последниве HRTF апдејти и модели што многу го намалија фпсто. Не е само до тебе, плус играва пати од сериозни проблеми со последниве пачеви од micro stuttering, ја све пробав, од драјвери за графичка, кантер буквално све бришев и инсталирав од почеток и сфатив дека е до играта пошто сите другари што играме заедно истото им се дешава. Моментално кантер е во многу лоша состојба, јас ја играм од 2014 и досега никад немало ваква лоша оптимизација и лошо фпс. Порано играв на 250 стабилно фпс и варираше до 300. Сга сум на пола од тоа. Иначе играм на i3 4150 @ 3.5 Ghz со GTX 750 Ti.Е ова не можам да го сфатам со кантеров имав лаптоп со и3 втора генерација процесор , 6гб рам и амд слаба графичка со 512 мб.. играв со 50-60 фпс .. сега имам десктоп со и5 3470 со 3.2гх со буст до 3.6гх 4гб рам и графичка нвидиа 610 со 2гбддр3 и пак играм со толку фпс .. пробав и со форматирање и со преинсталирање и пак неќе да крене фпс .. а читам со таква конфигурација се играла над 170 фпс ..