Counter-Strike: Global Offensive

H

HoT IcE

Гостин
Ниеден конфиг нема да ти помогне за подобро фпс, сетирај си го како ќе ти одговара најубаво. За да играш добра кантер ти е потребно да имаш бар 120 стабилно фпс.

banne1

попај
Член од
24 април 2012
Мислења
139
Поени од реакции
68
How many times can I use a graffiti pattern?

When a player unseals graffiti they can apply that pattern 50 times. Players who unseal a graffiti pattern they already have in their Inventory will receive 50 additional charges to their existing supply.

абе ајде.Да ти ебам тоа гејбенот

Член од
16 јуни 2013
Мислења
418
Поени од реакции
344
How many times can I use a graffiti pattern?

When a player unseals graffiti they can apply that pattern 50 times. Players who unseal a graffiti pattern they already have in their Inventory will receive 50 additional charges to their existing supply.

абе ајде.Да ти ебам тоа гејбенот
и да е unlimited пак нема да го користам, по булшит апдејт здравје... :moneygrab:

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Помина недела дена заборавив дека пишав тука за помош за ФПС.Момци поопширно иам и5,гт630,8гб рам..... незнам зошто ми лагира дај помогнете да го средам... значи на д2 и мираџ не ми лагира али коа ке ја пуштам оваа новава апдејтирана(не е нова оддамна е пуштена) нук одма се осеќа промена и лагира ко кур морам да ставам на најмала резолуција..Ако сака некој да помогне нека ми пише на ПМ ќе се исконтактираме...Јас сметам дека со оваа конфигурација можам да иам голем ФПС?

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Помина недела дена заборавив дека пишав тука за помош за ФПС.Момци поопширно иам и5,гт630,8гб рам..... незнам зошто ми лагира дај помогнете да го средам... значи на д2 и мираџ не ми лагира али коа ке ја пуштам оваа новава апдејтирана(не е нова оддамна е пуштена) нук одма се осеќа промена и лагира ко кур морам да ставам на најмала резолуција..Ако сака некој да помогне нека ми пише на ПМ ќе се исконтактираме...Јас сметам дека со оваа конфигурација можам да иам голем ФПС?
А лаптоп ти е? Њук има многу детаљи и јас имам проблеми на неа со фпс-то :)

Член од
19 февруари 2015
Мислења
1.772
Поени од реакции
2.075
нуб сум у ова ајтемиве шиткање у цс, нешто почнав од дота да шиткам ајтемчиња собрав пари малце.
ако може некој добар човек да ми објасни , се исплака ли да се купи клуч ?
може ли ајтемот што ке се падне да се продава, клучот за една употреба е?

Член од
16 јуни 2013
Мислења
418
Поени од реакции
344
нуб сум у ова ајтемиве шиткање у цс, нешто почнав од дота да шиткам ајтемчиња собрав пари малце.
ако може некој добар човек да ми објасни , се исплака ли да се купи клуч ?
може ли ајтемот што ке се падне да се продава, клучот за една употреба е?
Не се исплаќа и да за една употреба е.

Не-го-знам

svetac ivan iscelitel
Член од
3 мај 2015
Мислења
611
Поени од реакции
452
Ајде пак VAC бан. ЗА НИШТО ? Шо се дешава со Валв ? Стопанката нивна. Буквално за ништо. Сабајле си станвам ќе играв competitive гледам VAC :facepalm::facepalm:. Шо се дешава има нешо ново ?

H

HoT IcE

Гостин
Ајде пак VAC бан. ЗА НИШТО ? Шо се дешава со Валв ? Стопанката нивна. Буквално за ништо. Сабајле си станвам ќе играв competitive гледам VAC :facepalm::facepalm:. Шо се дешава има нешо ново ?
Не познавам никој што има добиено ВАЦ за џабе, да не се лажеме сега.
Во последниве 3 дена добив 4 нотификации за банирани игрчаи од ВАЦ што сум репортнал.(y)

Не-го-знам

svetac ivan iscelitel
Член од
3 мај 2015
Мислења
611
Поени од реакции
452
Во последниве 3 дена добив 4 нотификации за банирани игрчаи од ВАЦ што сум репортнал.(y)
Ама сериозно. Играв со другарите на aim мапа и ми праеа мајтапи еј читер вака така , а јас немав никакви глупости. Сабајлето се разбудвам го палам компјутерот ќе играв competitive гледав VAC Ban. :eek:

Член од
25 октомври 2012
Мислења
840
Поени од реакции
1.378
Јас еве веќе 6 месеци немам никаква нотификација добиено,а имам играно против апла читери кој со aim правеа по 40-50 убиства..

H

HoT IcE

Гостин
Ама сериозно. Играв со другарите на aim мапа и ми праеа мајтапи еј читер вака така , а јас немав никакви глупости. Сабајлето се разбудвам го палам компјутерот ќе играв competitive гледав VAC Ban. :eek:
Друг лажи. Не ти верувам.

Kajgana Shop

На врв Bottom