H
HoT IcE
Гостин
Ниеден конфиг нема да ти помогне за подобро фпс, сетирај си го како ќе ти одговара најубаво. За да играш добра кантер ти е потребно да имаш бар 120 стабилно фпс.
и да е unlimited пак нема да го користам, по булшит апдејт здравје... :moneygrab:How many times can I use a graffiti pattern?
When a player unseals graffiti they can apply that pattern 50 times. Players who unseal a graffiti pattern they already have in their Inventory will receive 50 additional charges to their existing supply.
абе ајде.Да ти ебам тоа гејбенот
А лаптоп ти е? Њук има многу детаљи и јас имам проблеми на неа со фпс-тоПомина недела дена заборавив дека пишав тука за помош за ФПС.Момци поопширно иам и5,гт630,8гб рам..... незнам зошто ми лагира дај помогнете да го средам... значи на д2 и мираџ не ми лагира али коа ке ја пуштам оваа новава апдејтирана(не е нова оддамна е пуштена) нук одма се осеќа промена и лагира ко кур морам да ставам на најмала резолуција..Ако сака некој да помогне нека ми пише на ПМ ќе се исконтактираме...Јас сметам дека со оваа конфигурација можам да иам голем ФПС?
Не се исплаќа и да за една употреба е.нуб сум у ова ајтемиве шиткање у цс, нешто почнав од дота да шиткам ајтемчиња собрав пари малце.
ако може некој добар човек да ми објасни , се исплака ли да се купи клуч ?
може ли ајтемот што ке се падне да се продава, клучот за една употреба е?
u got busted.Ајде пак VAC бан. ЗА НИШТО ? Шо се дешава со Валв ? Стопанката нивна. Буквално за ништо. Сабајле си станвам ќе играв competitive гледам VAC . Шо се дешава има нешо ново ?
Не познавам никој што има добиено ВАЦ за џабе, да не се лажеме сега.Ајде пак VAC бан. ЗА НИШТО ? Шо се дешава со Валв ? Стопанката нивна. Буквално за ништо. Сабајле си станвам ќе играв competitive гледам VAC . Шо се дешава има нешо ново ?
Ама сериозно. Играв со другарите на aim мапа и ми праеа мајтапи еј читер вака така , а јас немав никакви глупости. Сабајлето се разбудвам го палам компјутерот ќе играв competitive гледав VAC Ban.Не познавам никој што има добиено ВАЦ за џабе, да не се лажеме сега.
Во последниве 3 дена добив 4 нотификации за банирани игрчаи од ВАЦ што сум репортнал.
Јас еве веќе 6 месеци немам никаква нотификација добиено,а имам играно против апла читери кој со aim правеа по 40-50 убиства..Не познавам никој што има добиено ВАЦ за џабе, да не се лажеме сега.
Во последниве 3 дена добив 4 нотификации за банирани игрчаи од ВАЦ што сум репортнал.
Друг лажи. Не ти верувам.Ама сериозно. Играв со другарите на aim мапа и ми праеа мајтапи еј читер вака така , а јас немав никакви глупости. Сабајлето се разбудвам го палам компјутерот ќе играв competitive гледав VAC Ban.