Од 2015 is not available.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од 2015 is not available.

6.3 на imdb е океј оцена. Посебно што е вамп акција. Мислам дека највисока оцена за тој жанр на странава ти е 7.1 на Блејд.Ми се одеше на Кејт Бекинсејл во кино да ја испоштовам, ама гледам слаба стартна оцена, а и за 90 минути да им давам 300денари, ај не.

ама зимата секоја година ми го носи ова + сега ми почнува и сезоната за црно бели филмови се надевам од 2017 многу повеќе ќе се фокусирам на 30-40-50-60 години ооооо да да ќе заборавев уште малку и ќе почне Филмскиот фестивал "whatto'' Сеуште е во подготовка планот за овогодинешниото издание за овој престижен и реномиран фестивал се надевам сите сте возбудени за подетални информаци ќе бидете наскоро информирани
6.3 на imdb е океј оцена. Посебно што е вамп акција. Мислам дека највисока оцена за тој жанр на странава ти е 7.1 на Блејд.
Инаку и јас се мислев на појдам на тој, али се премислив. Kој дел ти е најслаб од четириве? (доколку си ги изгледал сите).![]()
. Ама и 3.0 да му е оцена ради Кејт ќе го испоштувам пак бе!

The Shawshank Redemption, The Godfather, Schindler's List, Pulp Fiction, Fight Club, Forrest Gump, Se7en, The Usual Suspects, Saving Private Ryan и Interstellar. И Mr. Nobody, него сите од форумов го сакаат.Секако, можете да прогнозирате кои се првите 10.![]()
Сите до еден?Сите поминаа од овие, кајгана експертиза на дело.Ќе победи некој ко Sin City.
![]()
Не.Сите до еден?

... да, и Citizen Kane е досаден.Law Abiding Citizen е многу добар филм...
Од личен топ 5 а за мене и еден од најдобрите филмови на сите времиња - кандидат за #1, очекував overаll барем топ 50 пласман. Брутално