Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Објасни за тие што не пратиме еспорт...
ekipa sostavena od mozebi najdobrite individualci vo dota, gi pobedija prilicno lagano na internacionalnite sampioni Wings(Kina) vo 1/8 finale, od druga strana VP se vo nalet, osvoja eden turnir pred ovaj, no igraja loso vo 1/8 finale ... 2.50 na EG ogromno value spored mene i se ocekuva mn od ovaj tim vo idnina

ekipa sostavena od mozebi najdobrite individualci vo dota, gi pobedija prilicno lagano na internacionalnite sampioni Wings(Kina) vo 1/8 finale, od druga strana VP se vo nalet, osvoja eden turnir pred ovaj, no igraja loso vo 1/8 finale ... 2.50 na EG ogromno value spored mene i se ocekuva mn od ovaj tim vo idnina

И ја се сложувам со овоа, иако мислам дека коеф за ЕГ е преголем и има голем валуе , сепак Виртус Про играат предобро и едноставно метата во играта ја имаат сфатено предобро. Може да се проба но на ситно баш ради тоа што е преголем коеф за ЕГ.

EG poklonche za ng 2.50 :love:
9769bb575dba4fab883bc38101448fcb.png
lagano 2-0 :cool:

Кога ги играм Ал Ахли 0-0 полувреме, кога не ги ставам 3-6.

Oss gg3+
JongAjax gg3+
Nec gg3+
Telstar gg3+
Uplata 500den

Sent from my iPhone using Tapatalk

Oss gg3+
JongAjax gg3+
Nec gg3+
Telstar gg3+
Uplata 500den

Sent from my iPhone using Tapatalk

E.Gordon 17.5+
L.Williams 19.5+
Booker 17.5+
D.Williams 12.5+
Drummond 15.5+
Porzingis 18.5+
Anteto 21.5+

Порзингис 18.5+ Роуз не игра вечерва а како плеј почнува Џенингс кој повеќе асистира отколку роуз па би требало да добие некоја топка повеќе летонецов.
Гркот 21.5 + игра против Атланта која најлошо ги брани позициите 1 и 2 е сега во рекет ќе биде малку потешко за пробивање али гркот ги има тие мид рејнџ шутеви и плус одличен е за пенали .
Кинг Џејмс 24.5+ вечерва игра против својот поранешен тим Мајами и мислам дека ќе биде мотивиран за добра партија . Плус му требаат уште 26 поена за да избие на 9то место на најдобри стрелци во НБА па вечерва очекувам да ја надмине таа бројка .

Какви бонуси има во моцарт, планирам утре едно народско да изиграм со еден лист а4 утакмици :pos: ?

Gi prati li nekoj tipsterite na tipodrom, betrush ili nekoi slicni sajtovi so premium tipsteri ?

Digital Chaos - Ad Finem 1 @ 1.55 za denes od Dota turnirov, DC igraat strasno dobro, mozda imate slusnato nasiot Saksa igra tamu, zavrsija 2 mesto na International letoto, a ADFinem se grci, vtoroklasen tim dosega site mecoj na turnirov gi dobija so rezultat 2-1 mislam deka tolku im e maximumot 1/2 finale

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom