L
Löwe
Гостин
Armani 1 denes vredi da se proba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vredi . Gentile si zamina taka da nema da ima koj da trosi sutevi za gluposti ostana uste asolen trener da najdat posto ovaj sto im e sega neznae ic ama ic da go vodi timot ako im trgne arno ako ne pak arno totalen luzer e repesa..Armani 1 denes vredi da se proba?
Јокерит 1, Ска и Нижни 4.5 + доста ти сеНешто од хокеиве КХЛ од 17 30 ?
Иначе ЕЛ
PAOK 1
M Tel Aviv 1
Gent 2
Баш вака ги изиграв и јас.Јокерит 1, Ска и Нижни 4.5 + доста ти се![]()
Armani 1 denes vredi da se proba?
Vredi . Gentile si zamina taka da nema da ima koj da trosi sutevi za gluposti ostana uste asolen trener da najdat posto ovaj sto im e sega neznae ic ama ic da go vodi timot ako im trgne arno ako ne pak arno totalen luzer e repesa..
Koj glupak sum vcera ja imase vo sportlajf so 7.5 hendikep na 1.9 i ne ja pustiv a imav 5000 vo mene ...
Sent from my thor using Tapatalk
Abe igrase ok ama pak repesa go forsirase mnogu nego ... I durant da mu go donesea pak ovoj preku gentile ke odese a pak vo vtor plan pagaa ostanatite kako simon , dragic , macvanВредеше вчера, денес не толку иако може да се проба.
Не знам дали си ги гледал Милано сезонава, ама Џентиле беше одличен. Банда без команда се во одбрана, Репеша е идиот, затоа и самиот Џентиле побара да си оди. Примаат најмногу поени во Евролига, 90.5 просек по натпревар. ЦСКА знае да игра одлична одбрана, сега нормално дека без Де Коло и Теодосиќ ќе си имаат проблеми во напад, ама не е некоја екипа Милано која може лесно да ги победи, посебно со ваква одбрана, затоа и ЦСКА сеуште е фаворит. Единствено ако имаат некоја шутерска вечер, посебно за 3ка, иначе мое мислење е дека и без Тео и Де Коло, ЦСКА е поблиску до победа.
Abe igrase ok ama pak repesa go forsirase mnogu nego ... I durant da mu go donesea pak ovoj preku gentile ke odese a pak vo vtor plan pagaa ostanatite kako simon , dragic , macvan
Sent from my thor using Tapatalk