Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Armani 1 denes vredi da se proba?
Vredi . Gentile si zamina taka da nema da ima koj da trosi sutevi za gluposti ostana uste asolen trener da najdat posto ovaj sto im e sega neznae ic ama ic da go vodi timot ako im trgne arno ako ne pak arno totalen luzer e repesa..
Koj glupak sum vcera ja imase vo sportlajf so 7.5 hendikep na 1.9 i ne ja pustiv a imav 5000 vo mene ...

Sent from my thor using Tapatalk

Нешто од хокеиве КХЛ од 17 30 ?

Иначе ЕЛ

PAOK 1
M Tel Aviv 1
Gent 2

Armani 1 denes vredi da se proba?

Вредеше вчера, денес не толку иако може да се проба.
Vredi . Gentile si zamina taka da nema da ima koj da trosi sutevi za gluposti ostana uste asolen trener da najdat posto ovaj sto im e sega neznae ic ama ic da go vodi timot ako im trgne arno ako ne pak arno totalen luzer e repesa..
Koj glupak sum vcera ja imase vo sportlajf so 7.5 hendikep na 1.9 i ne ja pustiv a imav 5000 vo mene ...

Не знам дали си ги гледал Милано сезонава, ама Џентиле беше одличен. Банда без команда се во одбрана, Репеша е идиот, затоа и самиот Џентиле побара да си оди. Примаат најмногу поени во Евролига, 90.5 просек по натпревар. ЦСКА знае да игра одлична одбрана, сега нормално дека без Де Коло и Теодосиќ ќе си имаат проблеми во напад, ама не е некоја екипа Милано која може лесно да ги победи, посебно со ваква одбрана, затоа и ЦСКА сеуште е фаворит. Единствено ако имаат некоја шутерска вечер, посебно за 3ка, иначе мое мислење е дека и без Тео и Де Коло, ЦСКА е поблиску до победа.

Вредеше вчера, денес не толку иако може да се проба.

Не знам дали си ги гледал Милано сезонава, ама Џентиле беше одличен. Банда без команда се во одбрана, Репеша е идиот, затоа и самиот Џентиле побара да си оди. Примаат најмногу поени во Евролига, 90.5 просек по натпревар. ЦСКА знае да игра одлична одбрана, сега нормално дека без Де Коло и Теодосиќ ќе си имаат проблеми во напад, ама не е некоја екипа Милано која може лесно да ги победи, посебно со ваква одбрана, затоа и ЦСКА сеуште е фаворит. Единствено ако имаат некоја шутерска вечер, посебно за 3ка, иначе мое мислење е дека и без Тео и Де Коло, ЦСКА е поблиску до победа.
Abe igrase ok ama pak repesa go forsirase mnogu nego ... I durant da mu go donesea pak ovoj preku gentile ke odese a pak vo vtor plan pagaa ostanatite kako simon , dragic , macvan

GSW so hendikep da tepa... Utah Hood Favors Hill out a moze i Hayward plus valda ke nema blowout... a posigurno mozda e Gobert poso Pachulia e pacha pod kos...

Abe igrase ok ama pak repesa go forsirase mnogu nego ... I durant da mu go donesea pak ovoj preku gentile ke odese a pak vo vtor plan pagaa ostanatite kako simon , dragic , macvan

Ни малку не форсираше Џентиле сезонава, за 22 минути просек има 10.5 коша просек, со 50.7% реализација од поле. На пример и Симон и Хикман имаа поголема минутажа од него. Кај Репеша повеќе е проблем што секој форсира, кој што сака прави и нема одбрана, далеку од тоа дека Џентиле им беше крив, барем почетоков на сезонава, лани беше полош.

Mоооре влегување Минск 1и6+ 2квота за две третини. Русиве нешто нема голови, да не им е ладно?

Каква мизерија ќе паднам на едно само на Брага 1х :) Нема зезање со Украинциве иако не им требаше победа мислев ќе идат опуштено и со резервен состав али тоа е што е, си изиграа професионално.

Некој да препорача страна која нуди преглед на суспензии и повреди за фудбал, кошарка, хокеј?

Досега ја користев injuriesandsuspensions.com ама почнаа да бараат претплата :(.

ovie od khl katastrofa, dajte nesto nhl ako se razbira nekoj.

Sent from my 5051X using Tapatalk

Higins be cist sut promarsi ti ebam crncugata uste 2 poena mi trebaat toj 2 pati cist sut promarsi i sega ke go izvadi trenerov..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom