Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
I jas mu se dumam na lillard 28.5 - nekako golema egranicava a na taa pozicija dobro branat milvoki.Samo nekako ne mise igra na najakite igraci vo ekipite na minus,da nezdivi pa da zakachi 40 :cenzura:

Za deneska maski ke se odigra, ili dza ili bu

Nyk- Cleveland 216.5 - @1,9
Whiteside 20.5 - @1,85
Uplata 3000

James 25.5- @1,85
Atlanta H1 -3.5 POLUVREME @1.9
Uplata 3000

Lyon GG3+ @1,94
Juventus 1 & 3+ @1,52
Bolivar 3+ @1,45
Uplata 4000

Добро бе мајката у пичка да им ја ебам на Копачка - која е таа квота 1.36 за Порто против Лестер? ????????

Добро бе мајката у пичка да им ја ебам на Копачка - која е таа квота 1.36 за Порто против Лестер? ????????

Па на Лестер не им менува ништо и да изгубат и сигурно ќе се чуваат за ПЛ, а на Порто им треба победа.

Odigrano uste eden tiket na 500den
RealM gg3+
Juve 1&3+
Bradley 17.5+
Colison 13.5-
PG13 21.5+
Nemozev da se odlucam za koj od Colison i PG13 i gi pustiv dvajcata za 9000dobivka ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Па на Лестер не им менува ништо и да изгубат и сигурно ќе се чуваат за ПЛ, а на Порто им треба победа.

Брат се е тоа ок, али ондак зашо е на Копенхаген 2.20 на пример ? Ментални се овие од Копачка да им го запукам у гз .... и на онаа шалтерушана од Ченто шо им е на каса!

Лестер е сигурно прв. На Порто му треба победа за сигурно второ место.

Во последните 12 меча (90 минути) Порто нема пораз.
Во последните 12 меча пак, Лестер има 4 победи.

Ипак еве многу се 12 меча. При одбирање на квоти побитни им се последните 5 ваљда.

Последните 5 меча на Порто: 4 нерешни и 1 победа.
На Лестер: 1 победа. 1 реми. 3 порази.

Башка многу веројатно е и дека Лестер ќе одмара играчи за во лига знаејќи дека е прв.

Уопште не вреди квотава, али не е само во Копачка, во цел свет е вака.

Брат се е тоа ок, али ондак зашо е на Копенхаген 2.20 на пример ? Ментални се овие од Копачка да им го запукам у гз .... и на онаа шалтерушана од Ченто шо им е на каса!
3 ima zlatni u cento.. mislis taa karsi pazarot?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom