Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро бе друже,може еден ден да пишеш нешто НОРМАЛНО,И КОРИСНО ѕа останатите членови на темава да профитираат од тебе?Не е можно бе ццц паѓам на баерн 2-4г ти ебам фудбалот глупав што го играат двете екипи 1 ебан гол падна бе ко за инат ја даде псж 4 + во 93 арсенал т22+ ја фаќам наполи х2&2+ ја фаќам барса 4+ ја фаќам и овие слепциве незнаеја да дает уште еден гол ..
Друже викаш нема да изгуби Омск? Односно ако би ја играл, сакам х2 да си ги играм гледам има валуе бет квотата...[DOUBLEPOST=1481104140][/DOUBLEPOST]Види бе колку се бедни овие нашиве 2win на бет365 за омск 2.15, на оваа нашата 1.95, додека чекам скрилл да го верифицираат така на заебанција направив акаунт, ама во рок од 5 мин ме одлогира 10 пати![]()
Друже викаш нема да изгуби Омск? Односно ако би ја играл, сакам х2 да си ги играм гледам има валуе бет квотата...Види бе колку се бедни овие нашиве 2win на бет365 за омск 2.15, на оваа нашата 1.95, додека чекам скрилл да го верифицираат така на заебанција направив акаунт, ама во рок од 5 мин ме одлогира 10 пати![]()
Чисто за пример го зедов коеф, инаку да треба да победат, во добра форма се немаат повредени и имаа повеќе дена за одмор, јас ја пуштив победник и се важат продолжетоци.Друже викаш нема да изгуби Омск? Односно ако би ја играл, сакам х2 да си ги играм гледам има валуе бет квотата...[DOUBLEPOST=1481104140][/DOUBLEPOST]
Друже викаш нема да изгуби Омск? Односно ако би ја играл, сакам х2 да си ги играм гледам има валуе бет квотата...