Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не е можно бе ццц паѓам на баерн 2-4г ти ебам фудбалот глупав што го играат двете екипи 1 ебан гол падна бе ко за инат ја даде псж 4 + во 93 арсенал т22+ ја фаќам наполи х2&2+ ја фаќам барса 4+ ја фаќам и овие слепциве незнаеја да дает уште еден гол ..
Добро бе друже,може еден ден да пишеш нешто НОРМАЛНО,И КОРИСНО ѕа останатите членови на темава да профитираат од тебе?
Што кур секој ден у оваа тема се лигушиш што те поебало.
Стави 40 типови утре и пак надевај се дека ќе фатиш.
Дај оѕбилно,пораснете ебате.

Да не сум многу оф,ѕа вечер од мене Вајтсајд минус и Вашингтон да победи,ако може.

Минесота - Сан Антонио 2ка со хендикеп 1.9

Krv da sere ibaka mater mu ebam 5 od 15 suta imase be ccc kako nemase barem 8 od 15 pa da fatevme site...[DOUBLEPOST=1481100136][/DOUBLEPOST]@memet122 друже ти ги знаеш младинциве ЛШ, дај предлози за 3+ ?

Последно уредено:
Види бе колку се бедни овие нашиве 2win на бет365 за омск 2.15, на оваа нашата 1.95, додека чекам скрилл да го верифицираат така на заебанција направив акаунт, ама во рок од 5 мин ме одлогира 10 пати :icon_lol:

Види бе колку се бедни овие нашиве 2win на бет365 за омск 2.15, на оваа нашата 1.95, додека чекам скрилл да го верифицираат така на заебанција направив акаунт, ама во рок од 5 мин ме одлогира 10 пати :icon_lol:
Друже викаш нема да изгуби Омск? Односно ако би ја играл, сакам х2 да си ги играм гледам има валуе бет квотата...[DOUBLEPOST=1481104140][/DOUBLEPOST]
Друже викаш нема да изгуби Омск? Односно ако би ја играл, сакам х2 да си ги играм гледам има валуе бет квотата...

Друже викаш нема да изгуби Омск? Односно ако би ја играл, сакам х2 да си ги играм гледам има валуе бет квотата...[DOUBLEPOST=1481104140][/DOUBLEPOST]
Друже викаш нема да изгуби Омск? Односно ако би ја играл, сакам х2 да си ги играм гледам има валуе бет квотата...
Чисто за пример го зедов коеф, инаку да треба да победат, во добра форма се немаат повредени и имаа повеќе дена за одмор, јас ја пуштив победник и се важат продолжетоци.

Реал-Дортмунд x2, прво x, и помала на конечна x
и на двата тима им одговара моменталната состојба да остане непроменета, сигурно се свесни дека ќе избегнат дел од фаворитите со ваков пласман(пред се вкрстувањето со групите ц и д), а имале директиви и од стафот да тргнат поумерено во мечот.
секако може и кур да им чуе али поверојатно е мултимилионска компанија да гледа како да го редуцира ризикот.

Барам озбилни фаци за споделување типови на фб со мене и уште неколку други од тука
кој мислит да бидит паразит ич нека не ми пишит порака остали се добредојдени да небидит после шо ме истера од групата активен бев дрн дрн

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom