Пост на кој сте се изнасмеале

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Драга Кајгана,
По 12 години употреба на мониторот на компјутеров, вчера дојде денот и тој целосно да се расипе. Сега имам нов, но не е тоа тоа. Ќе ми фали стариот:unsure:
Како на мониторот/компјутерот да намалам/зголемам бои и светлина, со оглед на тоа дека не работат копчињата на мониторот?
Пази сеа, мониторот е нов и не му работат копчињата o_O

Или ја нешто не сфаќам или има нешто сомнително тука :cool:

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508

Имам нов монитор, но половен:D:icon_lol:

Џ

Џонтра Волта

Гостин

Да, има нешто сомнително, а тоа е, зашто тука си го цитирал Сунгерот а не во темата за најглуп пост.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Браво ПСЖ браво Емери експертиза, човек звани лузер. Утакмица за прво место против ебените Бугари и овој дома не успева да ги победи. Оној па ретардон Ди Марија дава гол у 93 и место да иде да ја земе топката од мрежа и да летне накај центар он земал покажува срциња накај навивачите. :facepalm: Да Бог да ви се падне Барса у 1/8 финале и 8000-0 да ве прегорат.
Te zaeba na sportska bajo moj :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Очигледно е прике мој, иначе кур ме заболе за ПСЖ нека цркнат ако сакаат.
:pos:

Последно уредено:
Член од
23 август 2010
Мислења
39.962
Поени од реакции
116.538

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Па сега дали црквата има некоја теорија или пак некое свое знаење пренесувано со генерации, кога госпот му догради на Адам тестиси, ги наполна истите со сперма, канали за нивна ејакулација и го благослови со можност за ерекција (не ми се верва дека Адам предходно ги пасеше светите крави во рајската градина со кренат уд) или шеташе со ерекција пред госпот.

Дали тие сите неопходни органи госпот физички му ги прикладе (пример како кога му го зеде реброто за да напраи жената) или онака рече “Нек бидат тестиси, и нек висат меѓу нозе човечки, и биднаа тестиси и се извиснаа како што беше речено, и виде бог и рече добро е....“ то ест со мисла ги создаде и тестисите и спермата и се неопходно за нивно исфрлање од телото човечко?
:pos::pos::pos::pos::pos:

Член од
23 август 2013
Мислења
296
Поени од реакции
640

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
^For the record добитен испадна типот :D

Вака сеа, прво сакам да се наебам мртва матер на сите Богови на светот, да не ги спомнувам поединечно, затоа што држат у живот вакви кретени како Казнс, Таунс, Харден и Кармело Ентони. Да ти го ебам балансот у светот кога вакви јадови мртви успеваат у животот, да бог да цркнале сите до еден. Второ, сакам да му ебам се живо и неживо на Казнс ради тоа што го промаши тоа ебано слободно ноќеска и ми скрати 8000. Трето, сакам Таунс да добие страбизам, да почне да се кочи кога ќе збори со девојче, со мајка, татко и све остало.
Четврто, не ми е јасно зошто секогаш кога ќе чекам нешто вака за поубава добивка мора да се деси вакво нешто? Мора да ми промаши слободно, да добие 8 технички, да се повреди, да умре од смрт, да промаши забивање итн итн...

ЦРКНЕТЕ ГНИДИ СВЕ ВИ ЕБАМ!
да умре од смрт :ROFLMAO: :pos: :pos: :pos:

Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
Да бееееееееее, угнетен косовар филмот после да го гледаме, админите на Кајгана се лоши, банираат, да не може човек да се позеза, башка Пеџа да те одбанира после и да му ставаш Тенкју јуесеј песни :D Жити мене не калимеросувај, топ ми е во 2017, тебе те мислам цело попладне дали да те банирам или не, џизс :DDDDDDDDDDDDDDD

...
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz:

Kajgana Shop

На врв Bottom