HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.767
- Поени од реакции
- 20.491
Требеше и Ихеначо да е исклучен. Се разбацал со рачињата на сите страни среќа не удру некој.
Dobro sea ...И тоа е прекршок![]()
Тоа е таа експертиза, дека физички не бил дораснат за Серија А и паметно било што го продале. Затоа Интер моментално е каде што е, дно од екипа.Леле, настрана се, ама интераши зарем уште имате образ да тврдите дека давањето на Кутињо во Ливерпул е добар потез и дека се работи за лош играч?
od finansiska gledna tocka sekako deka ne, ali do toj moment nisto ne izigra za inter, nit imal nastapi za reprezentacija, nit gazel pred inter, poveke ne mozea da mu izvadat u toj moment, toa e isto ko sega da go prodavaat primer diambrosio, ili nekoj drug sto nisto ne dal za timot.Леле, настрана се, ама интераши зарем уште имате образ да тврдите дека давањето на Кутињо во Ливерпул е добар потез и дека се работи за лош играч?
Доволно кажува за човекот кога во двата претходни клуба што си играл се сметаш за ништо.
cekaj malce be, sto go napravi ti koutinjo, mesi li ? koja statistika, igra ja ima, pa da go pravis igrac koj bi bil nezamenliv duri i vo ovoj inter, odnosno nedopirliv. Ja ti kazuvam za hipoteticka situacija, nikad da ne si zaminel od Inter. Pisav na temata za inter, nema teorija vo italija vo golem klub ti da imas status na nedopirliv ako sekoja 4ta utakmica pokazuvas dobra igra, toa moze da pomine samo u peskara, genoa, krotone, sampdoria.Барам сила да му реплицирам на претходниот пост, да терам дискусија за да дојдам и до ова погоре што го пишал. Во овој Интер, Кутињо ќе се ротирал со Перишич и Кандрева.
Син, бело знаме од мене брат.
Ти кажа во моментов, во моменталниов Интер дека би ротирал со Перишичи меришичи, што е АПСУРД. Во моментов, во овој Интер Кутињо би бил играч број еден, со оглед на тоа дека имате боси офанзивци. Додади на тоа што пилиштарче какво што беше Кутињо, прерасна во мудоња, во безобразен играч во офанзива и борец во дефанзива. Затоа овој перишич, кандрева, едер и тие таквите во овој Интер, во овој момент, на ОВОЈ Кутињо можат само да му даваат вода на тренинг, кога ќе се измори.cekaj malce be, sto go napravi ti koutinjo, mesi li ? koja statistika, igra ja ima, pa da go pravis igrac koj bi bil nezamenliv duri i vo ovoj inter, odnosno nedopirliv. Ja ti kazuvam za hipoteticka situacija, nikad da ne si zaminel od Inter. Pisav na temata za inter, nema teorija vo italija vo golem klub ti da imas status na nedopirliv ako sekoja 4ta utakmica pokazuvas dobra igra, toa moze da pomine samo u peskara, genoa, krotone, sampdoria.
Ti ko prvo navivas za liverpul, realno gledano, kolku pati si imal prilika u zivot da go gledas timot kako se bori za titula, so strava igraci, kolku pati si osetil sto znaci eden tim da ima igraci so sampionski karakteristiki, pravi lideri, pobednicki mentalitet i slicno, pa da vidis toa kako funkcionira ?
Vo najgolemiot broj na slucaji si gledal ekipa nekadarna za golemi trofei, ednas si imal prilika da gledas ekipa za titula, onaa sezona koga gerard se lizna, i uste ednas prethodno do dusa koga gi tepaa united na gosti koga gerard bacuvase kamera i na kraj ostana na kamerata, ali togas ne bea do toj stepen blizu ko togas koga se lizna. Ja tolku pamtam, ja trgam na strana titulata vo LS, togas bea mizerija vo liga.
Ne svakas sto ti zboram toa e poveke od ocigledno, ali samo ke ti kazam, ne e slucajno sto koga namesto kotunjo, lideri na timot bea suarez, gerard i tores, timot vi se borese za titula, idese i do kraj vo LS. Ene lani igraa finale u LE, koga maski se dvojat od devojcinja, pogodi na koja strana bese naklonet bescenetiot koutinjo, i toa mec koj vas ke vi donesese direkten plasman vo LS sezonava, da ne navlagam sea u toa kolkavo znacenje imase toj natprevar za liverpul.
Искусно „навежбано“ копилеЛеле која пичка Фабрегаз, сеа гледам што направил, аууууу..![]()
![]()
Нема врска.Леле која пичка Фабрегаз, сеа гледам што направил, аууууу..![]()
![]()