ХулахопкиСоТочки
Out of step with the world
Ми ги нуди Браво и Меси за Харт, Силва и Санчез, цц. Навредена сум од понудава искрено. Немојте вакви глупости веќеБрееееееееееееееј ни пијан не треба да прифатиш ваква лоша трампа

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми ги нуди Браво и Меси за Харт, Силва и Санчез, цц. Навредена сум од понудава искрено. Немојте вакви глупости веќеБрееееееееееееееј ни пијан не треба да прифатиш ваква лоша трампа
Е ај па за Меси да ви зеам една 90ка и готово. xD
Bale и Navas. Го добиваш и Стоунс на позајмица до крај на сезона и прв ќе имаш предност ако се одлучиш да го купуваш следна сезона, пред сите други потенцијални купувачи. Освен тие што ќе имаат подобра понуда од твојата.Рејтингот е само бројка.
Канте.
Со оглед на тоа дека е крш на играва Меси и се жалат од него, верувам дека има играчи со помал рејтинг што се бољеЕ ај па за Меси да ви зеам една 90ка и готово. xD
Не е крш на играва, крш е во лигава.Со оглед на тоа дека е крш на играва Меси и се жалат од него, верувам дека има играчи со помал рејтинг што се бољеи поефтини
![]()
Ааа уживајНе е крш на играва, крш е во лигава.Може трансфер да го препороди.
![]()
Не знам кој ми го даде Лукас Моура али ми врши одлична работа, баш сум си задоволен со трансферот. Не знам ни кој дадов во трејдот, али сигурно не е толку добар како Моура![]()
Ќе видиме утре, хехеЕпа гледаш дека без разлика во кој тим игра, Меси е лузер?