Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Брееееееееееееееј ни пијан не треба да прифатиш ваква лоша трампа
Ми ги нуди Браво и Меси за Харт, Силва и Санчез, цц. Навредена сум од понудава искрено. Немојте вакви глупости веќе :D Силва и Санчез само мртви си идат од кај мене.

Не знам кој ми го даде Лукас Моура али ми врши одлична работа, баш сум си задоволен со трансферот. Не знам ни кој дадов во трејдот, али сигурно не е толку добар како Моура :D

Е ај па за Меси да ви зеам една 90ка и готово. xD

Рејтингот е само бројка.

Канте.
Bale и Navas. Го добиваш и Стоунс на позајмица до крај на сезона и прв ќе имаш предност ако се одлучиш да го купуваш следна сезона, пред сите други потенцијални купувачи. Освен тие што ќе имаат подобра понуда од твојата. :icon_mrgr:

Е ај па за Меси да ви зеам една 90ка и готово. xD
Со оглед на тоа дека е крш на играва Меси и се жалат од него, верувам дека има играчи со помал рејтинг што се боље :) и поефтини :D

Со оглед на тоа дека е крш на играва Меси и се жалат од него, верувам дека има играчи со помал рејтинг што се боље :) и поефтини :D
Не е крш на играва, крш е во лигава. :D Може трансфер да го препороди. :D:D

Со ББЦ им земав титула на МСН вчера.

Јас со Гризман, Гамеиро и Де Брујн им земав титула на Роналдо, Меси и Нејмар па не се фалам. :P

Епа гледаш дека без разлика во кој тим игра, Меси е лузер?

Не знам кој ми го даде Лукас Моура али ми врши одлична работа, баш сум си задоволен со трансферот. Не знам ни кој дадов во трејдот, али сигурно не е толку добар како Моура :D

За Вието го трампавме :D Ги иам на негова позиција Ројс и Чалханоглу, подобри игри вадеа од него, не ми беше потребен, а ми требаше шпиц резервра, ќе рипа рејтингот на Вието осеќам сега со Севиља :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom