La Liga Santander 2016/2023

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
39.967
Поени од реакции
116.600
Па и не би се сложил баш. Не е во линија играчот па да речеш дека било апла тешко за процена, едно метро е поназад, односно позади Пике, едноставно тоа мора да го види, за кој кур зима пари. Факт е дека вакви ситуации се заебани за процена, шутира играчот и во секунда се менува ситуацијата, се извлекува одбраната а нападот останува внатре и затоа во вакви ситуации најчесто се греши. Мада пак ќе кажам, голем пропуст е ова според мене.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Па и не би се сложил баш. Не е во линија играчот па да речеш дека било апла тешко за процена, едно метро е поназад, односно позади Пике, едноставно тоа мора да го види, за кој кур зима пари. Факт е дека вакви ситуации се заебани за процена, шутира играчот и во секунда се менува ситуацијата, се извлекува одбраната а нападот останува внатре и затоа во вакви ситуации најчесто се греши. Мада пак ќе кажам, голем пропуст е ова според мене.
Ова е тоа што сакам да го кажам,играчот на Сосиедат едноставно беше пребрз и отиде 6-7 метри понапред скоро до гол..ако на помошникот малце му избега фокусот и ојде јабана ситуацијата..едноставно неможи 90 минути без грешка да се помини ,тое.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Како може она да не го види бе едно метро е пред последниот играч. Наредна акција Денис Суарез едно метро во офсајд, линискиот не регаираше. Среќа глупиот Суарез не падна иначе ќе си лапнеа и пеналче. :icon_mrgr:

На секое дерби е истата приказна година за година, матер му јебем на тој Виљар. ,,Извадија'' 7 бода на Нервион, Местаља и Писхуан, на сите три утакмици крупни судиски грешки во нивна полза.

Наредно коло ќе фрчат црвени. :popce:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Како може она да не го види бе едно метро е пред последниот играч. Наредна акција Денис Суарез едно метро во офсајд, линискиот не регаираше. Среќа глупиот Суарез не падна иначе ќе си лапнеа и пеналче. :icon_mrgr:

На секое дерби е истата приказна година за година, матер му јебем на тој Виљар. ,,Извадија'' 7 бода на Нервион, Местаља и Писхуан, на сите три утакмици крупни судиски грешки во нивна полза.

Наредно коло ќе фрчат црвени. :popce:
Браво, споменик пред Бернабе за тебе!!!

Само прегледување на снимки е лекот, не знам зошто сеуште не сакаат таа технологија да ја внесат во фудбалот, ама за овакви ситуации ќе мора такво нешто да има и одма се проверува, чист гол, фино лепо на центар се поставува топката и готово. Голема работа ако секоја утакмица трае околу 5-6 минути плус.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Пропуст на судијата секако, но, не ли беше пропуст поништениот гол на Пиќе против Малага ?

O

ob1

Гостин
Браво, споменик пред Бернабе за тебе!!!

Само прегледување на снимки е лекот, не знам зошто сеуште не сакаат таа технологија да ја внесат во фудбалот, ама за овакви ситуации ќе мора такво нешто да има и одма се проверува, чист гол, фино лепо на центар се поставува топката и готово. Голема работа ако секоја утакмица трае околу 5-6 минути плус.
Полека сеа и ти, не претерувај. Првин нека стават goal technology па после ќе правиме муабет за друга технологија. :D
Пропуст на судијата секако, но, не ли беше пропуст поништениот гол на Пиќе против Малага ?
Ама нас не не интересираат судиските пропусти кога треба да добиете бодови, туку само кога треба да губите бодови. :P

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.121
PSG meet Lionel Messi's father in bid to convince superstar to leave Barcеlona.

Стварно му досади на овој а? :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.121

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.957
lol, ај да се насмеам прво, после ќе ти кажам дека копирано ми е од Еуроспорт.
Ај насмеј се, па после кажи ми дека ти е копирано од Еурпспорт.

Член од
28 октомври 2015
Мислења
926
Поени од реакции
1.236
Ако не пиши така Ероспорт како ќе им бидат читани статиите од глупаци?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.121
Ај насмеј се, па после кажи ми дека ти е копирано од Еурпспорт.
Уште ми е смешна досетката, секоја чест.
Ако не пиши така Ероспорт како ќе им бидат читани статиите од глупаци?
Хаха и сеа јас глупак сум а?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom