DonRistovski
Peace Disturber
- Член од
- 1 септември 2009
- Мислења
- 3.583
- Поени од реакции
- 4.610
Збогум Лига Европа 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa prvo prasuvas nekoj da te razubedi i posle vikas nemoj nekoj da probal da me razubedi.Ke me ubedi nekoj deka utakmciava ne bese mestena? Ve molam izgledajte go barem 5pati poslednion gol.Onakva glupa postavenost i zaspanost nemoze da e slucajnost i neznaenje, pa najslabi na svet neka se be.Ova vo 4ta makedoonska liga ne go pravat . Mrs tamu krvta da im ja ebam.I pred golot mn gluposti pravea koi iskreno mi izgledase deka se namerni.Karico im podari aut vo 90ta minuta.. namesto da ja rokni napred ovaj tras vo aut.Nema sansi be tolku nepismen da e.
I ve molam poshtedete se , ne sakam da mi pisuva nekoj objasnuvanja kolku e tesko utakmica da se namesti, i sto ako sahar promasel.Kur me boli sto ke bilo ako promasel, ama ete ne promasi.
Значи крвта скапана да ви ја ебам на сите играчи (ако може да се наречат гомнариве играчи). Ало бееееее за чиј дрес играте вие бе повраќаници ни едни скапани???? Сам, пијан да ви играм ќе ве победам со резултат 4:1 (стрелци Ристовски х4 и автогол на Муриљо оти е скапаница невидена) бе ројки едни глупи.
Valjda i on si dal eden avtogol.Ако даеш ти 4 гола и Муриљо автогол нема да е тоа 5:0?