Фан Клуб: Интер

Тоа е тој NAGATOMIC BOMB oд одбрана што ги има Интер.[DOUBLEPOST=1480016063][/DOUBLEPOST]Икарди :facepalm: Нека се самоубие капитенот. Наредна Пиоли ако не почне со цел сменет напад тогаш некој друг диктира во Интер. Кандрева и Икарди не смеат да бидат прва постава.

Има една средба од ЛЕ оваа година кај што не сме завршиле со играч мање ? За на мајка им пичката прашуем![DOUBLEPOST=1480016990][/DOUBLEPOST]Од волку прелази шо ги напраивме годинава, ако не лапаме некое играчиште у Јануари, мајката да им ја изнаебам!

ne deka i pobeda nesto ke ni smense drasitcno, ali ...

giphy.gif

Муриљо и Миранда какво бедно дуо станаа, со аматерски тимови да прават такви грешки, Дамбо тотално неупотреблив во напад, Нагатомик Бомб не го коментирам веќе, Банега бледа копија, Кадрева не знае кај тера, Икарди ако продолжи вака ќе заврши како Бендтнер, Брозо добар ама последните 10 минути се претвори во Епик Брозо и изигра како Телебатис, Едер секоја одлука му е погрешна почнувајќи од тоа на која страна да дрибла или со која нога да почне да трча.

najslabitte defanzivci posle onie sto primija 6 komada od milan, ali definitivno u istorija momentalnava defanzivna cetvorka, znaci Site, i miranda, se del od edna od najslabite odbrani. Inace sigurno ima vlijanie i faktot sto rezultatot ne mrdase vo Praga, ali sekako toa ne e izgovor, klasicna neprofesionalnost pokazaa denes Site, mecot mozese da bide resen da ne go glumese batistuta napred Ikardi, koga pogodi precka a morase da igra povraten pas do brozovic ...

Definitivno bukvalno cel tim treba da se menuva, toa sekako ne e mozno ni u sledni 2 preodni roka ali edno 80% od igracive moraat ednostavno da si zaminat, ne go zasluzuvaat dresov, moze nekoi se kvalitetni za istiot toa ne go negiram, ali so vakov kurtasak sto podaleku od inter, ko za Kondogbija vikendov sto rekov.

Последно уредено:
Ke me ubedi nekoj deka utakmciava ne bese mestena? Ve molam izgledajte go barem 5pati poslednion gol.Onakva glupa postavenost i zaspanost nemoze da e slucajnost i neznaenje, pa najslabi na svet neka se be.Ova vo 4ta makedoonska liga ne go pravat . Mrs tamu krvta da im ja ebam.I pred golot mn gluposti pravea koi iskreno mi izgledase deka se namerni.Karico im podari aut vo 90ta minuta.. namesto da ja rokni napred ovaj tras vo aut.Nema sansi be tolku nepismen da e.

I ve molam poshtedete se , ne sakam da mi pisuva nekoj objasnuvanja kolku e tesko utakmica da se namesti, i sto ako sahar promasel.Kur me boli sto ke bilo ako promasel, ama ete ne promasi.

Ke me ubedi nekoj deka utakmciava ne bese mestena? Ve molam izgledajte go barem 5pati poslednion gol.Onakva glupa postavenost i zaspanost nemoze da e slucajnost i neznaenje, pa najslabi na svet neka se be.Ova vo 4ta makedoonska liga ne go pravat . Mrs tamu krvta da im ja ebam.I pred golot mn gluposti pravea koi iskreno mi izgledase deka se namerni.Karico im podari aut vo 90ta minuta.. namesto da ja rokni napred ovaj tras vo aut.Nema sansi be tolku nepismen da e.

I ve molam poshtedete se , ne sakam da mi pisuva nekoj objasnuvanja kolku e tesko utakmica da se namesti, i sto ako sahar promasel.Kur me boli sto ke bilo ako promasel, ama ete ne promasi.
Pa prvo prasuvas nekoj da te razubedi i posle vikas nemoj nekoj da probal da me razubedi. :icon_lol:

Значи крвта скапана да ви ја ебам на сите играчи (ако може да се наречат гомнариве играчи). Ало бееееее за чиј дрес играте вие бе повраќаници ни едни скапани???? Сам, пијан да ви играм ќе ве победам со резултат 4:1 (стрелци Ристовски х4 и автогол на Муриљо оти е скапаница невидена) бе ројки едни глупи. За Интер играте бе алоооооо не за Новара или Про Верчели(и овие ќе не тепат во фудбал) Сте ја заслужиле ли минутажата и платата бе се да ви ебам тоа ништожниците бедни крвта да ви ја ебам маѓепсана да ви ги маѓепсам мајките? Ојте бе играјте таму сквош или curling не ми се бавите со фудбал бе да ви ебам тоа вошките скапани во на Фелаини косата и него се да му ебам.
Пууууууу бееееее ваква литоштија од играчи не сум видел. Животот ми го скратија бе гробот да му го ебам помочан од чивава.
МРШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШ

Значи крвта скапана да ви ја ебам на сите играчи (ако може да се наречат гомнариве играчи). Ало бееееее за чиј дрес играте вие бе повраќаници ни едни скапани???? Сам, пијан да ви играм ќе ве победам со резултат 4:1 (стрелци Ристовски х4 и автогол на Муриљо оти е скапаница невидена) бе ројки едни глупи.

Ако даеш ти 4 гола и Муриљо автогол нема да е тоа 5:0?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom