- Член од
- 2 септември 2010
- Мислења
- 7.148
- Поени од реакции
- 7.516
Коса и талент.Што им фали на Панчо и Андреј?
Коса и талент.Што им фали на Панчо и Андреј?
Глупак на твоите дома да им викаш. Ја едино би те прашал колку треба ти да си црпнат у главата ако сметаш дека некој е глуп, само поради тоа што не дели исти ставови кога се работи за вакви социјални ствари. И трето, прочитај го контекстот на кој се однесува одговорот при кој што ја/го спомнав Кончита, немаше благе везе самата песна со одговорот што го дадов. Hint, одговорот ти се наоѓа у болдираниот дел, на крајот.СИ реков скроз разумен аргумент, браво за типов, и после наидов на болдот. крај. немом поќе. Колку бе треба човек да е глупак да оценува песна по тоа што не се согласува со нечиј изглед/сексуална ориентација/остали курци палци. Иако Кончита беше драг квин, ако воопшто некој што знае што е тоа. Па со ваков народ не ме ни чуди шо сме последни у сè.
хахаха, можам што сакам ја тоа да ти речам, deal with it.Глупак на твоите дома да им викаш. Ја едино би те прашал колку треба ти да си црпнат у главата ако сметаш дека некој е глуп, само поради тоа што не дели исти ставови кога се работи за вакви социјални ствари. И трето, прочитај го контекстот на кој се однесува одговорот при кој што ја/го спомнав Кончита, немаше благе везе самата песна со одговорот што го дадов. Hint, одговорот ти се наоѓа у болдираниот дел, на крајот.
Кога ќе размислам вака, баш мене не ме чуди што сме последни у све ради такви ко тебе.
Ако некој со мои пари шета низ светот ќе мудрувам цел ден.Значи секогаш кога ќе се појави темата Евровизија и нашиот претставник одма нешто мудруваме, ние сме јаките стручњаци, се разбираме премногу во музика и ние сме нешто загрижени како да од ова премногу ни зависи нашиот живот.
И за жал нема ништо да промениме па макар и жуљеви на прстите ни се појавиле од толку стискане на копчињата од тастатурата .Ако некој со мои пари шета низ светот ќе мудрувам цел ден.
Не, мое лично мислење е дека ултра-либерални фаци кои поддржуваат вакви изроди се ретардирани, можда дури и позабегани и психички пореметени од личности кои мењаат пол рецимо, ги гледам истите како гнаси и сметам дека токму заради тие ултра-либерални вредности светов иде у курац, пошто поддржуваат промовирање на психички болни лица во јавноста. „Нормално“ и „Кончиња Вурст“ ако ги стаиш у една реченица треба да имаш некоја рана форма на блага ретардација, да си социјално репресиран (те тепале дома твоите и другарчињата у школо), или едноставно да си роден премногу глупав.хахаха, можам што сакам ја тоа да ти речам, deal with it.
ја не сметам дека некој е глуп ако не дели исти ставови како мене, сметам дека е уназаден и глуп ако има такви заостанати ставови од 18ти век. Во женски род се обраќаш на Кончита, бидејќи е драг квин, еве малце да те образовам, а ти иначе ја спомна песната, или ја халуцинирам? освен Кончита сите си се топ песнички испеани од сосема нормални фаци.
Демек ти во нааајдобар можен контекст го напиша ова, остај шо рече дека другите биле нормални фаци а таа не е, битно ова ти е со најдобра намера напишано. Маче, ако сите беа како мене у државичкава, далеку од последни ќе бевме. Ама на повеќето тука им е подобро да се последни отколку да прифатат некои едноставни и прости нормални работи![]()
За твоја среќа, живееме во уназадена држава која што уште е во 80тите па ќе имаш доста поддржувачи на твоево "мислење", јер хомофоби и трансфоби ттука се сметаат за нешто високо и дека се пре интелигентни, а уствари се само маса на луѓе кои шо само шират омраза пошо реално немаат доволно умствена способност да сфатат дека сите луѓе се исти.. За моја среќа, не допираат до мене твоиве зборови.Не, мое лично мислење е дека ултра-либерални фаци кои поддржуваат вакви изроди се ретардирани, можда дури и позабегани и психички пореметени од личности кои мењаат пол рецимо, ги гледам истите како гнаси и сметам дека токму заради тие ултра-либерални вредности светов иде у курац, пошто поддржуваат промовирање на психички болни лица во јавноста. „Нормално“ и „Кончиња Вурст“ ако ги стаиш у една реченица треба да имаш некоја рана форма на блага ретардација, да си социјално репресиран (те тепале дома твоите и другарчињата у школо), или едноставно да си роден премногу глупав.
Мое мислење, no offense.
Ти ова сериозно пеер?Не, мое лично мислење е дека ултра-либерални фаци кои поддржуваат вакви изроди се ретардирани, можда дури и позабегани и психички пореметени од личности кои мењаат пол рецимо, ги гледам истите како гнаси и сметам дека токму заради тие ултра-либерални вредности светов иде у курац, пошто поддржуваат промовирање на психички болни лица во јавноста. „Нормално“ и „Кончиња Вурст“ ако ги стаиш у една реченица треба да имаш некоја рана форма на блага ретардација, да си социјално репресиран (те тепале дома твоите и другарчињата у школо), или едноставно да си роден премногу глупав.
Мое мислење, no offense.
Не, фрустрација-пост е пошто мисли дека е преку квази-прогресивност изразува интелигенција, а уствари е глуп ко тенеќе. Нормално дека не мислам така.Ти ова сериозно пеер?![]()
Би пратил пропаднати реднек панкери? Фино. Обично јадам гомна, али океј си пее девојчево. Надежно ќе добие океј песна, иако знаејќи како идат работиве кај нас за настанов... ај бар ќе прошета 2-3 дена.Со среќа на девојчето но кога би избирал Јас би ги испратил само ПАРКЕТИ итоа секоја година истите. И песната сами да си ја прават а не некој познат композитор од стилот на копров и остали. Сигурен сум на добар пласман
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
А да бе, со твоите пари шета. Си бил ти на евровизија да знаеш што всушност покрива МРТ за евровизискиот претставник?Ако некој со мои пари шета низ светот ќе мудрувам цел ден.