И првата нерешено им извадија а и со Лестер на двете добро изиграа али освоија само бод.Кој игра за Копенхаген шо го доминираат и Порто?
Лестер се спасија ама овие ќе го јадат
Не беше пенал? Чист ко солза шо требаше да напрај да го закопаPlatenburg. Nema zosto da se gleda poveke utakmicava.
Dava zolti kartoni za sto ke stigne, za 2 fauli dava crven, penal sto ne se sudi recisi nikogas, ja unisti cela utakmica.Не беше пенал? Чист ко солза шо требаше да напрај да го закопа?
Ти балет да не гледаш другар? На се личеше играта на Севиља само не на фудбал, бетер од рагби.Dava zolti kartoni za sto ke stigne, za 2 fauli dava crven, penal sto ne se sudi recisi nikogas, ja unisti cela utakmica.
Сон промарши зицер еден на еден со голман, текаут.Тотенхем мизериите 62% посед, а 0 удари кон гол и во рамки на голМонако 38% со 11 удари кон гол 6 во рамки. Башка пенал промашија. А имаа и неколку ситуации каде реагираа како дебили. Не знам како мислат Спарс да одат понатаму. Само некоја случајност или среќна околност ги спасува
Neznam dali si gledal barsa sevilja da vidis sto e ragbi. 20+ fauli pravi sevilja na kraj zavrsuva so 3 zolti, a barsa so 4. Sega edinstveno sto moze klatenburg da napravi e uste pogolemo sranje, da zeme da naplaka I na drugava strana, nekakva pravda da sproveduva.Ти балет да не гледаш другар? На се личеше играта на Севиља само не на фудбал, бетер од рагби.