Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Се радуваа на бодот како да освоиле триплета :aplauz:

Кога ќе ве прочитам како можел Милан второ место да биде во лигава со такви играчи, а во исто време факинг Лајпциг бега три бода на Баерн и е прв во Бундес, а во Англија, Ливерпул со талентот Кутињо и ѓуптинот Мане второ место е, а до вчера беше прв.

Кога ќе ве прочитам како можел Милан второ место да биде во лигава со такви играчи, а во исто време факинг Лајпциг бега три бода на Баерн и е прв во Бундес, а во Англија, Ливерпул со талентот Кутињо и ѓуптинот Мане второ место е, а до вчера беше прв.
И јас ова сакав да го спомнам, иако за Милан го имам мислењето дека се залутани овде и дека набрзо ќе си паднат под 4 место. Што ќе кажеш за денешниов меч иначе? :D

Ova za Inter e tezok poraz, vaka shiloto da zaglavi na ekipa so takvi igraci e sramota, mora site vo Inter da se cuknat vo glava za da se podobrat rabotite. Kako i da e Inter bese dominanten sto i se ocekuva koga igra protiv ekipa so prosecni i podprosecni igraci, srekjata bese na nivna strana i rezultatot e takov kakov sto e.

И јас ова сакав да го спомнам, иако за Милан го имам мислењето дека се залутани овде и дека набрзо ќе си паднат под 4 место. Што ќе кажеш за денешниов меч иначе? :D
Поласкан сум од барањево за моја експертиза искрено :pipi:

Ја гледав утакмицата точно до 58ма минута, кога Сусо го даде голот за 2-1. Можам да зборувам само до тој момент. Првото полувреме воопшто не ми се допадна, освен голот на Сусо другото се беше очај. Два недоволно квалитетни тимови се сретнаа, едноставно тоа е. Добар гол даде типчево, има доста техничка лева нога, со јак тренинг може да се развие во нешто повеќе, иако засега е само обичен талент. Интер иако направи некоја шанса, ептен ме разочара додека гледав. Само на нив паднав, мајке им верував дека ќе победат денеска, ама ги преценив.

Второто страшно ми се допадна голот на Кандрева, страшно го поткачи. Немаше шанси Донарума да го фати, нема апсолутно никаква вина. На вториот гол се виде дното кое Интер го има во одбрана, едноставно не смееја да примат гол веднаш после израмнувањето.

На крајот мака ми е што дојде нерешено, да победеше било кој ќе имаше повеќе пецкање овде али што е тука е. Уште верувам дека Милан неминовно ќе падне сезонава и нема шанси да се пласира во ЛШ. Додека енигма ми е Интер комплетно, преслаби се во одбрана, а и имаат многу недефинирана игра во нападот, со малку флуидност, а доста онакви тешки акции, јалови.

Ova za Inter e tezok poraz, vaka shiloto da zaglavi na ekipa so takvi igraci e sramota, mora site vo Inter da se cuknat vo glava za da se podobrat rabotite. Kako i da e Inter bese dominanten sto i se ocekuva koga igra protiv ekipa so prosecni i podprosecni igraci, srekjata bese na nivna strana i rezultatot e takov kakov sto e.
Да а среќата не е на страната на Интер цела сезона, имаат класа играчи на секој дел од теренот ама им фали уште среќа па да почнат да победуваат. Миланезите барем си ги знаат можностите, Монтела си го вади максимумот од овој лимитиран тим и тоа е тоа. Цело време читам коментари како Интер имаат супер тим, Икарди, Марио, Перишиќ, Кандрева, Јоветиќ курци палци.. Каде се резултатите ?! 15 утакмици немаат мрднато од долен дел на табела. и немојте само реплики од типот " и Милан ке паднат до крај на сезона "

Јас едно нешто ќе кажам и не сакам да се навреди некој... Интер имаат полоша одбрана и од Палермо, среќа имаат поквалитетен напад и средина и затоа противниците прават помалку шанси, ама севкупно кога ќе видиш од 5 шанси 4 гола прима одбраната на Интер.. Утакмицата ја гледав, и освен двата гола, Милан не направи нешто посериозно, Интер имаше игра имаше шанси и заслужи нерешено..

Крај краева реален резултат беше нерешено...

Вака - така Јуве најмногу профитираше од колово, Рома изгуби, Милан нерешено... Шглаааб 7+ бода предност пред другите.

А вие карајте се кој бил помизерен...:kafence:

Вака - така Јуве најмногу профитираше од колово, Рома изгуби, Милан нерешено... Шглаааб 7+ бода предност пред другите.

А вие карајте се кој бил помизерен...:kafence:
Ако утре Јуве не победи со Севиља, нека си ги бутне у гз и седумте бода предност и сите последни титули!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom