Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако утре Јуве не победи со Севиља, нека си ги бутне у гз и седумте бода предност и сите последни титули!!!

Ти се молам бато, темава е за Серија А, остај барем тука да се курчиме додека можеме...:gjavol:

Ти се молам бато, темава е за Серија А, остај барем тука да се курчиме додека можеме...:gjavol:
Не е убаво да се курчиш на послаб од себе:D[DOUBLEPOST=1479733283][/DOUBLEPOST]
Тешко таму баки мој, ќе ве попарат моите луѓе од Севиља.
Реков погоре, у тој случај сите титули у гз да си ги напикаат.

Тоа не го менува фактот дека вчера извадивме реми против второпласираната екипа во Калчото. :icon_lol:
"Zanimljivo je bilo videti kako tim koji je stvaran za osvajanje skudeta slavi bod protiv nas" - Montela

Милан игра со деца.
Тоа е за респект. Макар и 10ти да завршат, оваа сезона се фокусираа на иднината, а тоа неможе да е лоша ствар у никој случај. И засега мора да се признае, супер им оди.
Не сме ко претходниве години, тимот да ни е наполет со стари просеци у одминати години.
И да паднат, знам дека у доста од овие дечки има страшен потенцијал.

ahahah vcera se smeevme na shutov, najtaznata stvar od celo derbi, na negova polovina ke zavrsese, bonaventura za malce ke ja fatese.
Brej sto sve stigna da igra u inter i milan poslednive nekolku godini, te tera da se zaprasas zasto ne si pocnal aktivno da se zanimavas so fudbal, moze ke si ja imal srekata na muntari, paleta, ranokija, nagatomo, santon, kuco ....
@Џонтра Волта ti uste mozes be kur te boli, najskapiot transfer vo istorijata na fk ilinden, za 2 kozi od koi ednata so tri noze plus bez vime.

Нестороски мора да заврши во појака екипа, изгледа ко Дрогба и Виља у МЛС, како со дечиња да си игра, секоја утакмица гол...

Наводно Наполи биле заинтересирани за Несторовски да го купат во зимскиот преоден рок и според мене такви тимови како Наполи, Ајакс се идеални за играч како него.
Е сега Наполи го имаат и Милиќ на истата позиција ама мислам дека нема да згреши ако направи трансфер таму и ќе ги искористи шансите што ќе му ги дадат

Наводно Наполи биле заинтересирани за Несторовски да го купат во зимскиот преоден рок и според мене такви тимови како Наполи, Ајакс се идеални за играч како него.
Е сега Наполи го имаат и Милиќ на истата позиција ама мислам дека нема да згреши ако направи трансфер таму и ќе ги искористи шансите што ќе му ги дадат
Зависи каков ќе се врати Милиќ, а на Несто најубо му е во помало клубче. Габиадини не фаќа место во Наполи а камоли Несторовски

Ај дур не се разбудил богот на хуморот само да искоментирам:

Како тоа коа Милан тепа - тепа пошо е многу јак, а кога не тепа - не тепа зашо игра со ДЕЦа?

Па и Интер игра со инвалиди у задња четворка какви што нема ни у Ренова Тетова Мачедониш Челшит па тоа е ....

пс: Честитки Јувенташи

Паметно игра Јувентус,не се будали уште одсега да се трошат и да влегуваат со 100% секој дуел за во Март да бидат истрошени...дури импресивно е тоа што на заебанција ги добиваат и натпреварите во Сериа А ,од 13 натпревари 11 победи и двата киксој очекувани со Милан и Интер на гости..иако сигурен сум дека Јувентус не влезе со 100% од силите на двата дуели..можеби со Милан но поништениот гол на Пјанич како да ги сече малце.

Заебани ми делуваат и мислам дека можат да стигнат до финале во ЛШ доколку му се погоди малце распоредот и да ги избегнат Шпанските гиганти.

Ај дур не се разбудил богот на хуморот само да искоментирам:

Како тоа коа Милан тепа - тепа пошо е многу јак, а кога не тепа - не тепа зашо игра со ДЕЦа?

Па и Интер игра со инвалиди у задња четворка какви што нема ни у Ренова Тетова Мачедониш Челшит па тоа е ....
пс: Честитки Јувенташи

Moре ноутбук, ти барем не беше олку смотан.
Никад никој не рекол дека Милан е многу јак, и за нас овие резултати се големо изненадување, посебно за мене најголемиот поборник против Монтела на форумов.
И за поздрав е учинокот на Милан до сега, сакал ти да признаеш или не, и тепа и не тепа затоа што игра со деца, тоа е факт.

А од друга страна дека Интер е слаб, послаб одколку што вие си имате увртено у глава, тоа рекле доста душе на форумов, и тоа се покажува дека е точно.
И да ви се намочам у поседот кој играчите и тренерот ви рипаа на нерешно ко да сте ја освоиле лигата на млечниот пат.

Moре ноутбук, ти барем не беше олку смотан.
Никад никој не рекол дека Милан е многу јак, и за нас овие резултати се големо изненадување, посебно за мене најголемиот поборник против Монтела на форумов.
И за поздрав е учинокот на Милан до сега, сакал ти да признаеш или не, и тепа и не тепа затоа што игра со деца, тоа е факт.

А од друга страна дека Интер е слаб, послаб одколку што вие си имате увртено у глава, тоа рекле доста душе на форумов, и тоа се покажува дека е точно.
И да ви се намочам у поседот кој играчите и тренерот ви рипаа на нерешно ко да сте ја освоиле лигата на млечниот пат.

Ме мрзи да ги цитирам мислењата на КурваСуд и Џејми Џ. :)

пс: Кога израмнија на 2-2 ти се радуваше или тагуваше? Да знам дал да ја постирам сликата каде си еден од нас але але але

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom