Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
betf.png

Континен и Пирс се можеби најсветлата точка на овој WTF турнир, заслужуваат титула овде, Рам и Класен помалку на среќа се најдоа во ова финале, посебно вчера каде Соарес и Мареј имаа катастрофален меч и им поклонија победа, сепак се работи за двојки и можно е изненадување посебно што губење на својот сервис практично значи и губење на сетот, но сепак мислам дека реално е Континен/Пирс да добијат, за мечот Мареј-Џокович не знам што да мислам, даваат некоја лажна слика последните 2 меча на Новак дека се враќа во форма, а тоа беа дуели против Гофан кој влезе како резерва овде, дојде си зема 170к за еден меч како турист и си замина, и потоа против Нишикори убедлива победа која повеќе ја одразува ужасната игра на јапонецот отколку некоја доминација на Новак, се знаеше дека овој турнир е завршен за Нишикори уште по маратонскиот меч со Мареј, нема јапонецот физичка подготовка за да после тој меч се рехабилитира, од друга страна па Мареј вчера се мачеше со Раонич и прикажа доста осцилации посебно на свој сервис, имаше 2 долги меча и тоа мора да влијае на неговата игра без разлика колку и да е добро физички подготвен, по мене мала предност на страната на Џокович во овој меч, Будучност има 3 порази во низа, и мислам дека вечер ќе ја прекинат таа негативна серија, посебно што Олимпија играше пред 2 дена меч во словенската лига, Барселона би требало да добие мада незнам од кои причини коеф расте за нејзина победа

Њујорк Ренџерс вечер 1.9 за кец.

Ај од овие што следат ракомет дали Веспрем или Кил? ја секако сум за Кил, пошто Веспрем се у слаба форма. Ама па од другра страна тешко е да го победиш на нивни терен. јебеш му матер.

Ај од овие што следат ракомет дали Веспрем или Кил? ја секако сум за Кил, пошто Веспрем се у слаба форма. Ама па од другра страна тешко е да го победиш на нивни терен. јебеш му матер.
Ни едните ни другите не се во својата препознатлива форма и јачина од предходните години. По мене овој Вардар што играше со РНЛ и Киелце би излегол сигурен победник од двомеч и со едните и со другите.

Кил некни изиграа со Фленсбург ептен тесна утакмица, Егерт погоди статива од пенал за нерешено. Јака одбрана се играше и на двете страни, Андерсон и Волф ептен добро бранеа. Е сега Врањеш е познат по ротирање цели постави, така да ништо чудно Фленсбург повеќе да игра денес со Лауге, Готфридсон, Јакобсон, Џорџиќ итн. Сепак и тоа не се слаби ракометари, за Кил лесно да победи. Јас очекувам пак тврда утакмица како некни во Бундеслигата, така да може да е минус на голови.

Везпрем е повторно без Палмарсон, Слишковиќ, Копљар. Ќе играат повторно Илиќ и Наџ по цела утакмица, падни стани. ПСЖ е во одлична форма и со полн состав, така да ништо чудно да направи и изненадување денес. Ама па од друга страна и против Везпрем не се игра на домашен терен, па најдобро е да се одбегни оваја. Јас го изиграв Илиќ +5,5 од овде.

Kajgana Magijo.po eden gol kaj Lucerne i Salzburg i Feyenord 3+ [emoji4][emoji5]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Luzerne 95min ..ovie nikako ..Salzburg eden gol i kaj Feyenord uste 2 gola ..
Ooo jbm ti Salzburg i cela Avstrija ..od prvo poluvreme nikako eden gol ..krv da serat !!
Tooo be !!!penal !!!aj taman rabota da go promasat !!!!aj da ne urocam !!!!

Последно уредено:
Е добро де, не реков дека се сигурни. На германските имаше по еден гол, не беа сите 0-0. Како и во секоја игра, посебно на голови треба малце и среќа. Вторник и среда од англиските лиги ќе се проба пак вака.

Кој им курац на Барса ракометот? Ќе ме паднат над 30.5 гола. 11гола на полувреме, мислиш против Веспрем у најбољим данима играат...

Да му ебам мамицата на тој пикерот од Барса што промарши цел гол пред 2 минути сега курац ќе даде барса 27 гола..

Да му ебам мамицата на тој пикерот од Барса што промарши цел гол пред 2 минути сега курац ќе даде барса 27 гола..
Ептен тешко да дадат 5 гола за 12 минути. Скоро неверојатно ќе биде. 30 ќе дадат до крај.

Ептен тешко да дадат 5 гола за 12 минути. Скоро неверојатно ќе биде. 30 ќе дадат до крај.
Кој 12 минути ... уште 2 минути има до крај а уште 2 гола треба да дадат да го дадеше тој зицерот идиотот ќе беше подруго.
Фала Кире .. ајде челзи уште едно голче ..

Кретениве цело второ полувреме една ебана шанса имаа пречката на педро ..

marsej si dade golce sega use zenit da si izdrzi do kraj za 200e[DOUBLEPOST=1479664850][/DOUBLEPOST]na drugo uste slovan b 1 i midtiland gg za 900 ama tesko da vlezat ovie

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom