- Член од
- 24 октомври 2014
- Мислења
- 2.803
- Поени од реакции
- 2.446
Utakmici nba izbegnuvaj, igrachite dobri seHouston h1 -6.5
Detroit h1 -3.5
LA Clippers h1 -6.5
Hayward 22,5+
Towns 21,5-
Drummon 15,5+
Embiid 16.5+
Мислење за овие?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Utakmici nba izbegnuvaj, igrachite dobri seHouston h1 -6.5
Detroit h1 -3.5
LA Clippers h1 -6.5
Hayward 22,5+
Towns 21,5-
Drummon 15,5+
Embiid 16.5+
Мислење за овие?
gi oseti dur ne bese padnat koefКако да заработите 78 евра викендот?
Ставете 100 евра на ...
Валенсија - 1 Т1
Барса - 1
Коеф 1.78 , за 100 евра добивка 178. Тоа е , ништо друго не форсирам.

И Манчестер Јунајтед - 1 ...Јунајтед и Минхенгладбах двете екипи ќе одат денес ALL-IN на победа и бодовите му се пребитни во овој момент...што не значи дека ќе влезат ама вака од моја гледна точка имаат прилагодни противници за да победат.

Мое мислење, да не си ги ризикуваш парите, уплати нешто со 500-че еве пример ќе дадам утакмици што вреди да се играат 2+ прво и со остатокот почасти си се нешто себеси или девојката/жената итн..Како ви се фрлаат толку пари не ми е јасно па и ги наредил еден куп фаворити, а редовно се случува некој да заебе од таквите. Ете вчера Барса што се случи? Другар на другар ја изиграл со уште 3-4 други фаворити на 3000 и оп парите летнаа заради тоа што Барса им текнало ај денеска да не тепаме 5-0 дома.Челзи
Валенсија
Ајакс
Фејенорд
Зенит
Барса (ракомет)
Уплата 6к, ваши мислења?
![]()
YoungBoys 3+
SpartaPraga 3+
Salzburg 3+
Feyenord 3+
Luzern 3+
Uplata 1000den
Sent from my iPhone using Tapatalk
1/4Мое мислење, да не си ги ризикуваш парите, уплати нешто со 500-че еве пример ќе дадам утакмици што вреди да се играат 2+ прво и со остатокот почасти си се нешто себеси или девојката/жената итн..Како ви се фрлаат толку пари не ми е јасно па и ги наредил еден куп фаворити, а редовно се случува некој да заебе од таквите. Ете вчера Барса што се случи? Другар на другар ја изиграл со уште 3-4 други фаворити на 3000 и оп парите летнаа заради тоа што Барса им текнало ај денеска да не тепаме 5-0 дома.
Olimpic Sarajevo - Krupa 2+ prvo од 13:00
Sesvete - NK Zagreb 2+ prvo од 13:00
Union Berlin - Stuttgart 2+ prvo од 13:30
Norderstedt - Eichede 2+ prvo од 14:00 овие се од германија регионална лига север.
Изберете си 2, не лакомете.
![]()
YoungBoys 3+
SpartaPraga 3+
Salzburg 3+
Feyenord 3+
Luzern 3+
Uplata 1000den
Sent from my iPhone using Tapatalk