Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Кристал Палас - Манчестер Сити X2. 1.1

ова најмило ќе ми биде да гледам како Палас им го приредува третиот пораз на граѓаните од вкупно 15 одиграни меча и како тим кој изгуби од Барнли ќе тепа тим кој ја тепа Барселона пред недела дена кој се бори за титула и не смее да дозволи губење на бодови против овакви екипа во оваа фаза..

.

Шо фудбал ќе изиграат Палас за воопшто да му направат проблеми на Сити?..тие неписмените Палас не знаат двапати топката да си ја подадат а камоли па да ги победат една од најоргаризираните екипи со Гвардиола на чело и плус сите битни играчи му се здрави...Де Брујне,Агуеро,Силва,Стерлинг,Нолито ..сите се здрави и очекувам 1-3 или 1-4 конечен...вакви селски клоцачки екипи се локуми за Сити.[DOUBLEPOST=1479547249][/DOUBLEPOST]Иначе за денес да ви кажам некој тип од мене и да не се замарате со друго.

Mинхенгладбах-1 2.30

Шо фудбал ќе изиграат Палас за воопшто да му направат проблеми на Сити?..тие неписмените Палас не знаат двапати топката да си ја подадат а камоли па да ги победат една од најоргаризираните екипи со Гвардиола на чело и плус сите битни играчи му се здрави...Де Брујне,Агуеро,Силва,Стерлинг,Нолито ..сите се здрави и очекувам 1-3 или 1-4 конечен...вакви селски клоцачки екипи се локуми за Сити.[DOUBLEPOST=1479547249][/DOUBLEPOST]Иначе за денес да ви кажам некој тип од мене и да не се замарате со друго.

Mинхенгладбах-1 2.30
Значи х2 на Гладбах денес , така ?

Значи х2 на Гладбах денес , така ?

И Манчестер Јунајтед - 1 ...Јунајтед и Минхенгладбах двете екипи ќе одат денес ALL-IN на победа и бодовите му се пребитни во овој момент...што не значи дека ќе влезат ама вака од моја гледна точка имаат прилагодни противници за да победат.

Пратев и играв порано и со причина престанав не знам кој ме ѓавол тераше пак да почнам да се кладам на нив. Еве ги слепците Питсбург од кого губат се по список да им ебам. Еве дури пцујам изедначија :D За Ренџерс ионака очекував да е тешка
Фатив и вечерва :)
Сите беа тешки за типување денес, затоа и ги играв дупли шанси, ај денес на фудбал нерви малку да кинеме.

Фатив и вечерва :)
Сите беа тешки за типување денес, затоа и ги играв дупли шанси, ај денес на фудбал нерви малку да кинеме.
(y)
Јас паузирам неколку дена, катастрофална недела имав :coffee: Од Вторник со нови сили

Не ми се верува што гледам од Мареј, мајко мила светски рекет број еден, до кое дереџе дојде тенисот, Надал и Федерер вратете се се ви е простено

Kajgana Magijo ..uste eden gol Nuneaton da klaj i Hemel GG3+ ..
Ps..Fylde i Ballymena si vlegoja za 25min ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Magijo ..uste eden gol Nuneaton da klaj i Hemel GG3+ ..
Ps..Fylde i Ballymena si vlegoja za 25min ..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Брат еден предлог до тебе па и до сите, пробај 2+ прво пол. да играш, посебно англискиве. Со само 2 утакмици правиш мин 6 коеф. Јас последно само оваа игра ја играм ама по 3 на ливче за ситни уплати по 30-40. Гледам дека има големи шанси за погодоци тука, посебно ако се играат само 2 утакмици на ливче. Вчера фатив ливче со 3 утакмици, денеска исто уште едно. Ниските лиги германија, англија итн...паѓаат голови. Вчера имаше уште 5-6 утакмици кои ги меркав за 2+ прво ама не ги пишав, а влегоа. Ако гледаш некои екипи за 3+, пробај изиграј 2 утакмици само 2+ прво. Пошто гледам имаш пари за фрлање, не мора со 500, барем со 300 пробај неколку ливчиња сигурно ќе имаш поголеми процент на погодени него вака што ги играш по 5-6 утакмици 3+ или ГГ3+. Потенцијални екипи за 2+ прво се натпревари каде има изразит фаворит, за кој за победа е 1.30 - 1.50 коеф. Тие што се јаки и не се заебават обично уште во прво ги решаваат утакмиците и паѓаат 2-3 гола. А за тоа имаш 2.20 коеф па нагоре.

И Манчестер Јунајтед - 1 ...Јунајтед и Минхенгладбах двете екипи ќе одат денес ALL-IN на победа и бодовите му се пребитни во овој момент...што не значи дека ќе влезат ама вака од моја гледна точка имаат прилагодни противници за да победат.
Kazvi i za utre 2 ..

Sent from my thor using Tapatalk

Еден лик сакаше да уплати Тотенхем 1-1 за 30.000 , и дури во 18:29 беше на уплатното место а поради поголемата сума овој чекаше потврда дали да ја пушти. Не успеа да уплати почна утакмицата , овој се изнервира и му пукна јаболка од главата , крв прскаше како пожарно црево.:pos::pos: Тотенхем - Вест Хем 0-1 полувреме. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Totenhem ja vrti vo posledni minuti ovie baern gol ne mozat da dadat.. x2&2+ ja imav uste psv ke ja cekav za 8500 cekan da gi otepat , gi fativ junajted gg , siti 2&2-4 sevilja x2&2+ genk1&2-4 i pogon 1 ...

Sent from my thor using Tapatalk

ставив пари на Мареј и Соарес, беше 1-1, после 15 мин е 1-6 0-2 за Класен и Рам :facepalm::facepalm::facepalm:

Houston h1 -6.5
Detroit h1 -3.5
LA Clippers h1 -6.5

Hayward 22,5+
Towns 21,5-
Drummon 15,5+
Embiid 16.5+

Мислење за овие?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom