Expecto Patronum
Citizen Erased
- Член од
- 13 јули 2011
- Мислења
- 1.331
- Поени од реакции
- 3.281
УпсМалку така како да си ја утнал темата
Ебати тачот, една тема кликам друга се отвора
УпсМалку така како да си ја утнал темата
Па по сите тие 6-ки кои ги доби, не очекував на еден од така покритички настроените ликови на форумов да му се допадне. Затоа ти реков така вчера. А баш ми е мило!Ех, конечно и јас го изгледав.
Злате, погреши (но @Хоуп беше во право!). Филмот ми се допадна, и тоа многу. Па јас сакам вакви животни приказни, со животни мудрости, поврзување на карактери... <3 Топлина и љубов ме топат, ме топат!
Не ми сметаше мешањето на јазици, бугарскиот и слично... но сметам дека доколку беше друга продукција филмов ќе беше врх! Некои ситни работи можеле подобро да ги изведат.
Има италијански шмек, и музичето така потсеќа...
„Кога имаш нешто важно што сакаш и јас да го знам, погледни кон облачето горе и кажи му, тоа ќе дојде до кај мене и ќе ми соопшти“ <3
Едино хејтот кон болницата и алкохолот no-no.
7.5/10
Види, забораваш дека сум критички настроен повеќе кон луѓе и мислења отколку филмовина еден од така покритички настроените ликови на форумов
Нешто повеќе за овој? Не прочитав зошто не ти се допаднал, освен дека бугарски, што и не е баш солиден аргумент, нели?Јас го гледав уште минатата недела ама заборавив да пишам. обврски јебига Инаку за филмот, ништо посебно според мене. Прв бугарски филм гледан и не ме импресионира баш, можда па и дека на бугарски. Иако во минатото доста имав корејски филмови и серии гледано со бг превод али не е исто да читаш и да слушаш бугарски изгледа. Просечно 6-че. Дајте нешто појако ајде, некој трилер или мистерија, нешто за 8-че и фазла.