Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
си го правиш тикетот и на шалтер само кодот им го даваш. не се замараш со ливчиња и такви ствари

Може ова во било која кладилница на моцарт?
Го правиш тикетот на моцарт страна, еве штиклирав три утакмици/типови прават заедно 4.22 коефициент, уплата пишам 500 и одам пошаљи тикет и ми го дава тикетот и пак пошаљи одам и пиши дека можам да го уплатам до 19.11 00:30h и ми го пиши кодот, така ли е или правам некаде грешка?
На шалтер му кажуваш код, даваш пари и тие ти го даваат тикетот, тoa e така?

Го правиш тикетот на моцарт страна, еве штиклирав три утакмици/типови прават заедно 4.22 коефициент, уплата пишам 500 и одам пошаљи тикет и ми го дава тикетот и пак пошаљи одам и пиши дека можам да го уплатам до 19.11 00:30h и ми го пиши кодот, така ли е или правам некаде грешка?
Така е .

Го правиш тикетот на моцарт страна, еве штиклирав три утакмици/типови прават заедно 4.22 коефициент, уплата пишам 500 и одам пошаљи тикет и ми го дава тикетот и пак пошаљи одам и пиши дека можам да го уплатам до 19.11 00:30h и ми го пише кодот, така ли е или правам некаде грешка?
дада, дури немора ни уплатата да ја внесуваш, само утакмиците си ги селектираш, идеш Прати тикет, ти дава код, и идеш на шалтер само кодот го кажуваш и уплатата. 5 секунди работа[DOUBLEPOST=1479495942][/DOUBLEPOST]Цела среќа што го тргнаа Симоновски од понуда во Моцарт, поклонот на месецот и годината.

Фала многу.
Не сум го знае ова, убава работа е зошто многу грешат а и многу пати ми се има случено да не ми уплатат некој утакмици зошто неможат да го најдат типот или викаат го нема овој тип.....пред неколку месеци не уплатив тикет, ми викаат не постое 1 и 1<2

Фала многу.
Не сум го знае ова, убава работа е зошто многу грешат а и многу пати ми се има случено да не ми уплатат некој утакмици зошто неможат да го најдат типот или викаат го нема овој тип.....пред неколку месеци не уплатив тикет, ми викаат не постое 1 и 1<2

Ти се паднал некој нов на шалтер што го мрзело да ја бара шифрата. Го има тој тип и тоа доста игран тип е тоа.

дада, дури немора ни уплатата да ја внесуваш, само утакмиците си ги селектираш, идеш Прати тикет, ти дава код, и идеш на шалтер само кодот го кажуваш и уплатата. 5 секунди работа[DOUBLEPOST=1479495942][/DOUBLEPOST]Цела среќа што го тргнаа Симоновски од понуда во Моцарт, поклонот на месецот и годината.

Za ios ne raboti

Sent from my iPhone using Tapatalk

Фала Бошиља фала Монако во последна секунда од слободен ... пред тоа на 2 пати 100% шанси промаршија ..

Dallas - Memphis 92,5+ полувреме
Cleveland - Detroit 103,5+ полувреме

Cousins 26,5+
Walker 23,5+

@poker12345 Њујорк Ајлeндерс - Питсбург 2ка на 2.05? Мизерија се првиве и мислам дека ќе ја платат сметката за 7 up - от што го испи Питсбург против Вашингтон :D Само да не им оставило психолошки последици шлакањето :coffee: Или евентуално 5.5+
Кога сме кај Вашингтон денес би требало да добијат против Детроит. Џабе ќе им е победата против Питсбург ако се испосерат денес. Плус неколку повредени има Детроит. 1.75 за кец
Колумбус против Њујорк Ренџерс. Во страшна форма се Ренџерс со 7 победи во последните 8 утакмици и тоа сите во регуларен дел. Е сеа рака на срце Колумбус дома има 6 победи со ред од кои 3 во регуларен дел. Во меѓусебните Ренџерс на последните 3 во гости кај Колумбус има 3 победи и вкупно 5 во последните 6 гостувања. Сите во регуларен дел. Немаат Ренџерс сезонава утакмица во продолженија. Или губат или добиваат во регуларен дел, а и меѓусебните гледам слабо продолженија. Тешка ќе биди ама 2.30 за 2ка е доста привлечно :D
А што се случува на Каролина - Монтреал? Во Евротип гледам за 1 е 2.90, а за двојка 2.15. На нет пак, паѓа за кец секаде од 2.10 до 2.45 се движи , а за двојка од 2.5 па нагоре се до 2.7 качува. Повредени имаат Монтреал па би било паметно можеби на двојна да се игра 1х?

Јас Колумбус ќе ја играм на 4.5 или 5.5+, има 1.5 со 1.97, зависи на колку ќе играм.

Каролинка не би ја чепкал, нож со две острици ми е тој натпревар, мислам дека Монтреал може да ја земе оваа.

Јас планирам дупла шанса да ги играм и Chicago Hawks, Pitsburgh, Washington Capitals.

НБА се мислам дали да ја играм овер сан антонио лејкерс или да не чепкам ништо кошарка денес.

Јас Колумбус ќе ја играм на 4.5 или 5.5+, има 1.5 со 1.97, зависи на колку ќе играм.

Каролинка не би ја чепкал, нож со две острици ми е тој натпревар, мислам дека Монтреал може да ја земе оваа.

Јас планирам дупла шанса да ги играм и Chicago Hawks, Pitsburgh, Washington Capitals.

НБА се мислам дали да ја играм овер сан антонио лејкерс или да не чепкам ништо кошарка денес.
Ги пуштив Питсбург,Ренџерс и Вашингтон фикс сите па што сака нека е. Не мешај кошарки за да нема плачки :D И што не кажа дека пратиш и ти :D

Ги пуштив Питсбург,Ренџерс и Вашингтон фикс сите па што сака нека е. Не мешај кошарки за да нема плачки :D И што не кажа дека пратиш и ти :D
Пратам, али не секогаш имам време, премногу обврски и не стигам да прочитам новости или да гледам :)

Пратам, али не секогаш имам време, премногу обврски и не стигам да прочитам новости или да гледам :)
Пратев и играв порано и со причина престанав не знам кој ме ѓавол тераше пак да почнам да се кладам на нив. Еве ги слепците Питсбург од кого губат се по список да им ебам. Еве дури пцујам изедначија :D За Ренџерс ионака очекував да е тешка

денеска одам на дуплирање..

Мареј - Раониќ 1, 1.25

ај баш сакам да видам и да се изнасмеам како Раониќ го тепа Мареј во еден од најважните мечеви за Енди до сега со фул мотивација да остане број еден.. да видам дали ќе има прв сервис преку 60 проценти и дали тоа ќе му помогне против најдобриот ритернер во светот моментално.. дали ќе гура магично до тај брејк и таму магично да крати поени и да погодува силни форхенди на сервис на Енди бидејќи во размена шансите му се сведени на минимум.. баш сакам да видам..

Доби - Вејд 2, 1.2

ај да видам како некој анонимус кој има изиграно 20 меча во професионална кариера ќе дојде на гренд слем и ќе го тепа еден од најдобрите играчи во историја на пикадо за влез во полуфинале.. баш ми се гледа тоа..

ПСЖ - Нант 1, 1.2

уфф па немате поим како ми се гледа како Нант ја прекинува серијата од 12 последователни победи на ПСЖ над нив, како им кинат бод/ови на гостински терен на екипа со најмалку примени голови во лигата до сега.. баш ми се гледа како принцовите од париз се влечат ноншалантно по терен наместо да завршат работа против очигледно многу послаба екипа од нив без проблеми..

Кристал Палас - Манчестер Сити X2. 1.1

ова најмило ќе ми биде да гледам како Палас им го приредува третиот пораз на граѓаните од вкупно 15 одиграни меча и како тим кој изгуби од Барнли ќе тепа тим кој ја тепа Барселона пред недела дена кој се бори за титула и не смее да дозволи губење на бодови против овакви екипа во оваа фаза..

вкупна квота е 2, ако не помине правам поголема пауза, ако сакате одиграјте и вие мада не препорачувам иако анализата е одлична..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom