Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Реално имаш најјак и убедливо најкомплетен тим, ама ве дотепав каде стигнав и сеа нормално е никој да не ти плаче на тебе. Јебига. Не се предавам. :P
Srekja ti nemas tim pa sea ke naogjas izgovori.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.546
Поени од реакции
59.228
Derbito e slednoto kolo, mnogu pojasna ke bide situacijata posle toa.

Dani ako ne go tepas amerikanecov ja i ti za transferi sme zavrsile.
Заборавив да одмарам играчи :(

Минута молк за Роналдо, Агуеро и Хазард, кои не им се ни до колена на големите Меси, Суарез и Милер :popce:

Прегледај го приврзокот 160071
Сократис > Меси

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Јебига, ај се излижа кај овој кумановецот и ти го пушти Љорис. Башка и 3 играчи си префрли од Милан. И тебе исто никој не те хејта, како и Донев. Ај цел форум обединети можеби ќе ме тепате сезонава.. :P

....можеби.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.546
Поени од реакции
59.228
Јебига, ај се излижа кај овој кумановецот и ти го пушти Љорис. Башка и 3 играчи си префрли од Милан. И тебе исто никој не те хејта, како и Донев. Ај цел форум обединети можеби ќе ме тепате сезонава.. :P

....можеби.
Бејл го продаде алоооооооооооооооо.
Бејл е оној играч што сакаше да ми го земеш за Робенж

И ти кога ќе ги продадеш Меси и Суарез за минимум нема да те хејтаме веќе

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813

....можеби.
Koj da me hejta koga na site im dadov igraci? hehe

Najbitnite zdelki so tebe gi napraiv, ti bez Pique si nula, zatoa i forsirav za nego, ke primas golovi sekoja utakmica i toa e toa.[DOUBLEPOST=1479416579][/DOUBLEPOST]
Бејл го продаде алоооооооооооооооо.
Бејл е оној играч што сакаше да ми го земеш за Робенж

И ти кога ќе ги продадеш Меси и Суарез за минимум нема да те хејтаме веќе
Dani ne e samo Bejl be, kaj se Lewa i Reus?
Da ne se povtoruvam pisav kakvi igracista imav prodadeno a kakvi on, narodot gleda koj se koristi so eftini trikovi.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944

Najbitnite zdelki so tebe gi napraiv, ti bez Pique si nula, zatoa i forsirav za nego, ke primas golovi sekoja utakmica i toa e toa.
Не е Пиќе, колку што се погодија кискевите на Браво за Сити. Глеј ми статистика.

Ливерпул - 4 шута во оквир - 3 гола
Сити - не шутнале во рамки на го
Зенит - 3 шута во оквир - 2 гола
Милан - не шутнале во рамки на гол
Интер - не шутнале во рамки на гол
Бенфика - 1 шут - 1 гол
Реал - 5 шута - 3 гола
Баерн - 2 шута - 1 гол

Значи Браво нема ни 30% ефект шутеви/одбрани. Од друга страна Меси ми забушава веќе втора сезона по ред и е ептен неефикасен. Одма ќе го шутнам за 2 играчи од по 95 ако го сака некој. Со Милер се плашам да не ме заеба, ама ај ќе му дадам време.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.546
Поени од реакции
59.228

Najbitnite zdelki so tebe gi napraiv, ti bez Pique si nula, zatoa i forsirav za nego, ke primas golovi sekoja utakmica i toa e toa.[DOUBLEPOST=1479416579][/DOUBLEPOST]

Da ne se povtoruvam pisav kakvi igracista imav prodadeno a kakvi on, narodot gleda koj se koristi so eftini trikovi.
Јас за Лева и Ројс не знам :свиркам:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944

Околу играчите, ги заборавив тогаш Хумелс, Силва, Озил... Нормално Руни (на играва си е ефикасен), Мата, Де Геа, сите над 93... Да не се лажеме ајде...

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Не е Пиќе, колку што се погодија кискевите на Браво за Сити. Глеј ми статистика.

Ливерпул - 4 шута во оквир - 3 гола
Сити - не шутнале во рамки на го
Зенит - 3 шута во оквир - 2 гола
Милан - не шутнале во рамки на гол
Интер - не шутнале во рамки на гол
Бенфика - 1 шут - 1 гол
Реал - 5 шута - 3 гола
Баерн - 2 шута - 1 гол

Значи Браво нема ни 30% ефект шутеви/одбрани. Од друга страна Меси ми забушава веќе втора сезона по ред и е ептен неефикасен. Одма ќе го шутнам за 2 играчи од по 95 ако го сака некој. Со Милер се плашам да не ме заеба, ама ај ќе му дадам време.
А да ги трампаме Меси и Браво за Лева и Де Геа :D

Kajgana Shop

На врв Bottom