The King of Clay
Модератор
- Член од
- 28 јануари 2012
- Мислења
- 5.037
- Поени од реакции
- 3.623
Кај жениве е барем лесно тоа...Жаневска кога се мажила за Белгија бе?
Украинка си беше.

Првиот сет за Жаневска, 6-1. Пренос тука.
Кај жениве е барем лесно тоа...Жаневска кога се мажила за Белгија бе?
Украинка си беше.
Коментаров како го објасни демек си фатил 2.5 квота пред да падне на 1.2.Кој рано рани си фаќа сингл контра Лина![]()
2-0 ја играв, 1.60.Коментаров како го објасни демек си фатил 2.5 квота пред да падне на 1.2.
1.2 беше? Можда и помалце, не вреди да се будиш за таква квота
Иначе не гледав како изигра? Има простор за оптимизам?
Па за оваа квота горе доле вреди, мислев 1.4 би било за 2-0.2-0 ја играв, 1.60.
Иначе слаба партија, криминално лоша, нема сервис лина, и у дефанзива на брза подлога е како бамби на лед, ништо не може. Вториот сервис и е катастрофално лош, не знам ни дали освои поен, знам у прв сет имаше 0 освоени поени на втор сервис.
Првиот и е ок, ама просечен, ништо посебно. Не е Лина за брзите подлоги, не може ништо дефанзивно. И не се надевај премногу на неа, просечен играч е, ова и е врвот.Па за оваа квота горе доле вреди, мислев 1.4 би било за 2-0.
Еј нема сервис? Како бе..на последнион турнир што ја гледавме ми изгледаше ко да има сервис.... за одбраната добро ај, али ја па и да неам видено некоја тенисерка на овие турнири да игра добра одбрана....
Мора на 2-3 турнира да стигне подлабоко да стекне искуство и навика, оваа навикната е на тие поочајни турнири каде што не и ни трчаат и мисли така е....
Ајде, можда еднаш и среќа со ждребот ќе има
WTA е полна со просечни играч(к)и беПрвиот и е ок, ама просечен, ништо посебно. Не е Лина за брзите подлоги, не може ништо дефанзивно. И не се надевај премногу на неа, просечен играч е, ова и е врвот.
Со @Stefan-kobe вчера правевме муабет за неа и за Вознајцки. Леле човече, не се хумани двете.Каде е најновата слика од Бушар, таа со газето од instagram?Нешто ми забушавате....
Ќути, срцев удар, ќе не испоубијат сите.Со @Stefan-kobe вчера правевме муабет за неа и за Вознајцки. Леле човече, не се хумани двете.![]()
Аајде бе.. на грб од Бушар и Каролин ќе збираме лајкови. Мрднете го г'зот и тркнете до instagram...Толку муабет направија, еден да му текнеше да ги стави сликите, па да му ставиме лајкови...![]()
Од тука ми е послатко кога ќе ги видам првпат. Чекам јас..Аајде бе.. на грб од Бушар и Каролин ќе збираме лајкови. Мрднете го г'зот и тркнете до instagram...![]()